about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

دادستان کل مکزیک، آلخاندرو گرتز مانرو، روز سه‌شنبه اعلام کرد که تحقیقاتی را درباره اتهاماتی آغاز کرده مبنی بر اینکه انریکه پنیا نیتو، رئیس‌جمهور پیشین مکزیک، از تاجران اسرائیلی رشوه گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، طبق این اتهامات، این افراد تا ۲۵ میلیون دلار به او پرداخت کرده‌اند تا قراردادهای دولتی برای خرید جاسوس‌افزار و فناوری‌های دیگر به آن‌ها داده شود.

این تحقیق پس از گزارشی از نشریه اقتصادی د مارکر (TheMarker) رژیم صهیونیستی آغاز شد که مدعی شده این قراردادها شامل خرید جاسوس‌افزار پیشرفته پگاسوس از شرکت اسرائیلی گروه ان اس او (NSO Group) بوده‌اند.

گرتز مانرو در یک نشست خبری تأیید کرد که در حال حاضر شواهد قطعی برای اثبات ادعاهای د مارکر علیه پنیا نیتو در اختیار ندارد، اما گفت که اسامی و اسناد ذکرشده در این گزارش می‌تواند مسیر تحقیق را برای دفتر او ترسیم کند.

گزارش د مارکر بر اساس اسنادی تنظیم شده که در چارچوب یک دعوای حقوقی میان دو تاجر اسرائیلی — یوری آنسباخِر و آویشای نریا — ارائه شده‌اند.

این دو در دادگاه‌های رژیم صهیونیستی برای تعیین سهم هر یک از «سرمایه‌گذاری» ۲۵ میلیون دلاری مشترک خود در پنیا نیتو وارد داوری شده‌اند.

این اسناد داوری شامل اظهاراتی از سوی تاجران است که اظهار کرده‌اند در ازای این پول، پنیا نیتو قراردادهای امنیتی سودآوری از دولت مکزیک، از جمله مجوز استفاده از پگاسوس، را برای کسب‌وکار مشترک آن‌ها فراهم کرده است.

گرتز مانرو عنوان کرد که در چارچوب این تحقیق، دفتر او به‌دنبال دستیابی به اسنادی است که شامل روایت آنسباخر و نریا درباره رشوه‌ها هستند.

او همچنین افزود که رژیم اشغالگر قدس، به‌طور تاریخی در برابر درخواست‌های دولت مکزیک برای تحقیق درباره سوءاستفاده از پگاسوس همکاری نکرده است، و اظهار داشت که دفتر او برای دسترسی به اسناد مورد استناد د مارکر درخواست همکاری حقوقی بین‌المللی کرده است.

سخنگوی شرکت ان اس او در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت، موضوع هیچ اتهامی قرار نگرفته و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که کارکنان آن در اتفاقات مطرح‌شده در این گزارش، در صورت وقوع، نقش داشته‌اند.

بر اساس گزارش، اسناد به‌طور مستقیم نامی از پنیا نیتو نمی‌برند، اما به دوره ریاست‌جمهوری او اشاره کرده و از یک مقام با عناوینی مانند «مرد سالخورده» و «ن» یاد کرده‌اند.

پنیا نیتو روز یکشنبه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) این اتهامات را رد کرد و نوشت:

گزارش د مارکر کاملاً نادرست است. متأسفم از اینکه با مقالاتی مواجه می‌شوم که بدون کم‌ترین دقت روزنامه‌نگاری، ادعاهای عجولانه و بدخواهانه‌ای مطرح می‌کنند. این یک القای بی‌اساس است.

او همچنین در مصاحبه‌های رسانه‌ای گفته است که آنسباخر و نریا را نمی‌شناسد.

نشریه د مارکر متعلق به گروه رسانه‌ای هاآرتص (Haaretz) است که روزنامه معتبر هاآرتص اسرائیل را نیز منتشر می‌کند.

پنیا نیتو، که از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ رئیس‌جمهور مکزیک بود، پیش از این نیز به دلیل موارد دیگر فساد مالی، از جمله دریافت رشوه، تحت تحقیق قرار گرفته بود، اما هیچ‌گاه به‌طور رسمی متهم نشد.

در دوران ریاست‌جمهوری او، پژوهشگران آزمایشگاه سیتیزن (Citizen Lab) ده‌ها مورد استفاده از پگاسوس را برای هدف قرار دادن تلفن‌های روزنامه‌نگاران، دانشمندان دولتی، سیاست‌مداران و فعالان ضدفساد مستند کردند.

در سال ۲۰۲۱، یک کنسرسیوم رسانه‌ای بین‌المللی در پروژه‌ای موسوم به طرح پگاسوس فاش کرد که در دوره ریاست‌جمهوری پنیا نیتو، حدود ۱۵ هزار شماره تلفن در مکزیک ممکن است با پگاسوس تحت نظارت قرار گرفته باشند.

این یافته‌ها بر اساس فهرستی درز کرده شامل بیش از ۵۰ هزار شماره تلفن بود که توسط سازمان عفو بین‌الملل و یک مؤسسه رسانه‌ای غیردولتی مستقر در پاریس به دست آمده بود.

این شماره‌ها متعلق به افرادی هستند که مشتریان ان اس او ظاهراً علاقه‌مند به هدف قرار دادن آن‌ها بوده‌اند، و این فهرست از سال ۲۰۱۶ به بعد تدوین شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/04/21 - 19:46- هوش مصنوعي

کلاهبرداری توسط هوش مصنوعی با تصاویر کودکان یتیم

کلاهبرداری هوش مصنوعی با تصاویر جعلی از کودکان یتیم، اهداکنندگان مالی را هدف قرار می‌دهد.

جریمه
1404/04/21 - 19:37- سایرفناوری ها

جریمه گوگل توسط هیئت رقابت ترکیه

هیئت رقابت ترکیه، گوگل را ۸.۹ میلیون دلار جریمه کرد.

بازگرداندن
1404/04/21 - 15:43- جرم سایبری

بازگرداندن رمزارزهای سرقت‌شده از صرافی جی ام ایکس

فردی که پشت سرقت ۴۲ میلیون دلاری از صرافی غیرمتمرکز جی ام ایکس قرار داشت، پس از دریافت جایزه‌ای به ارزش ۵ میلیون دلار، رمزارزهای سرقت‌شده را بازگرداند.