about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

94 درصد از سازمان‌های سعودی قصد دارند سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی را افزایش دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نظرسنجی اخیر توسط شرکت تحقیقاتی «Censuswide» مستقر در بریتانیا و به سفارش شرکت امنیت سایبری شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) مستقر در ایالات متحده نشان می‌دهد که پذیرش هوش مصنوعی در عربستان سعودی احتمالاً افزایش می‌یابد، زیرا مدیران اجرایی قصد دارند روی این فناوری برای تقویت امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کنند.

طبق این نظرسنجی، 94 درصد سازمان‌ها در این کشور قصد دارند سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی خود را افزایش دهند؛ هدف این حرکت تقویت استراتژی‌های امنیت سایبری است و 77 درصد نقش حیاتی هوش مصنوعی در چارچوب کلی دیجیتال خود را تأیید می‌کنند.

ارکان آیدین (Ercan Aydin)، معاون منطقه‌ای شبکه‌های پالو آلتو در خاورمیانه و آفریقا، گفت :

«چالش‌های فزاینده و پیچیده‌تر امنیت سایبری، سازمان‌ها را وادار می‌کند تا استراتژی‌های خود را برای تقویت موقعیت‌های امنیتی و افزایش انعطاف‌پذیری سایبری تجدید نظر کنند. این دلگرم کننده است که رهبران تجاری در عربستان سعودی هوش مصنوعی را به عنوان یک عامل مهم برای تجارت می‌بینند. همراه با شیوه‌های امنیت سایبری مانند سیاست‌های قوی، آموزش کارکنان و رویکرد پلتفرم یکپارچه، فرصت‌ها برای سازمان‌هایی که به دنبال ارتقای امنیت سایبری خود با هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی هستند، نامحدود است.»

این نظرسنجی حاکی از آگاهی قوی در میان نهادهای سعودی در مورد خطرات سایبری بالقوه است، به طوری که 87 درصد از پاسخ دهندگان تهدیدات را درک می‌کنند و 91 درصد معتقدند که سازمان آنها برای مقابله با آنها آماده است.

علیرغم این اطمینان، نیمی از شرکت کنندگان افزایش حملات سایبری را نسبت به سال گذشته مشاهده کردند.

71 درصد از مدیران عامل، امنیت سایبری را یک موضوع مهم در سطح هیئت مدیره می‌دانند و تقریباً نیمی از آنها خود را در کنار مدیر ارشد اطلاعات، مسئول حفاظت از سازمان خود در برابر تهدیدات سایبری می‌دانند.

این تحقیق بیشتر بر یک تغییر استراتژیک در سرمایه‌گذاری در امنیت سایبری تأکید می‌کند، به طوری که 69 درصد از مدیران به دنبال افزایش بودجه در این زمینه هستند.

برعکس، 84 درصد از پاسخ دهندگان گزارش دادند که برنامه‌هایی برای ساده کردن راه‌حل‌های امنیتی خود برای کاهش پیچیدگی دارند، همانطور که توسط افسران ارشد امنیت اطلاعات شرکت‌های مربوطه تأیید شده است.

این مطالعه جامع 502 مدیر عامل در عربستان سعودی و امارات را از 20 تا 28 سپتامبر 2023، با رعایت استانداردهای انجمن تحقیقات بازار و اصول «ESOMAR»، تحت نظارت شورای نظرسنجی بریتانیا مورد بررسی قرار داد.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.