about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ عدم پشتیبانی اپل (Apple) از کاربران سیستم‌عامل iOS، شبکه‌های این شرکت را در معرض خطر حملات سایبری قرار می‌دهد.

در حال حاضر حدود 700 میلیون دستگاه تلفن همراه مجهز به سیستم‌عامل iOS در دنیا وجود دارد. حدود 50 درصد از این تعداد از iOS نسخه‌ی 8.3 یا قدیمی‌تر استفاده می‌کنند. در نسخه‌ی 8.4، اپل 100 آسیب‌پذیری این سیستم‌عامل را برطرف کرد. در میان این آسیب‌پذیری‌ها، InsOmania، Quicksand قرار دارند که برای سرقت اطلاعات شخصی افراد و شرکت‌های تجاری استفاده می‌شوند.

تنها 9 درصد از کاربران iOS از جدیدترین نسخه‌ی iOS یعنی 8.4 و 8.4.1 استفاده می‌کنند. 31 درصد از کاربران iPhone از iOS نسخه‌ی 8.2 استفاده می‌کنند و 14 درصد از iOS نسخه‌ی 7 استفاده می‌کنند.

اخیراً نیز شرکت اپل اعلام کرده است که به‌زودی پشتیبانی از iPhone 4S را متوقف خواهد کرد. در حال حاضر 20 میلیون نفر از کاربران iPhone از نسخه‌های بدون پشتیبانی iOS استفاده می‌کنند. با توقف پشتیبانی از iPhone 4S این رقم به 60 میلیون خواهد رسید.

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.