200 حمله سایبری به سازمانهای اسرائیلی در سال 2019
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ چندی پیش اداره سایبری ملی اسرائیل فاش کرد که سازمانهای اسرائیلی از حدود 200 حادثه باجافزاری در سال 2019 خبر دادهاند.
افزایش استفاده از حملات سایبری باجافزاری در سراسر جهان مشخص شده است. در اراضی اشغالی، حوادث باجافزاری به خط 119 اداره سایبری و به پلیس گزارش میشوند و به گفته اداره سایبری ملی اسرائیل، احتمالاً بسیاری حوادث دیگر از سوی سازمانها بهصورت خصوصی مدیریت شده، اما بهصورت رسمی گزارش نشدهاند.
بدین ترتیب، این اداره برای تقویت تواناییهای اقتصاد در مقابله با حملات باجافزاری، یک کارگروه با همکاری کارشناسان اقتصاد و دانشگاه تشکیل داده است. هدف این کارگروه، بازنگری چالشهای سازمانهای اسرائیلی در این زمینه و ارائه راهحلهای ممکن است. کارگروه قبلاً جلساتی را در ماه ژوئیه امسال به ریاست یووال سِگِف (Yuval Segev)، رئیس مرکز آزمایش و روشهای مقابله در اداره سایبری ملی اسرائیل، برگزار کرده که در آنها 2 موضوع اصلی مورد بحث قرار گرفتند : راههایی که دولت میتواند از آنها برای کاهش افشای حملات سایبری در اقتصاد استفاده کند یا راههایی با هدف تقویت ظرفیت بهبودی سازمانها در برابر حملات سایبری.
کارگروه، چالشهای سازمانها و مشاغل کوچک را از متخصصان امنیت سایبری میشنود. ایدان تزاباری (Idan Tzabari)، نماینده یک شرکت امنیت اطلاعات گفت که مدیر ارشد اطلاعات در یک سازمان باید در مدیریت خود سیاستهایی را اتخاذ کند و عواقب حملات باجافزاری و افزایش آگاهی در مورد مشکل را در نظر بگیرد و این موضوع بسیار حائز اهمیت است. یکی از مشکلات این است که افراد سایبری در سازمانها دسترسی به زبان فناوری را دشوار میدانند.
اُرن (Oren)، ارائه دهنده خدمات فنی در حوزه سایبری، در خصوص مشاغل کوچک اعلام کرد که یک چالش دیگر برای مشاغل کوچک، عدم تهیه نسخه پشتیبان است. اُرن اظهار داشت که مشاغل کوچک آگاهی کافی از پشتیبانگیری ندارند و گمان میکنند سیستمهای فناوری اطلاعات آنها برای محافظت در برابر حملات کافی هستند. وی افزود :
«هیچ آژانس مسئولی وجود ندارد، بنابراین اگر ما ابزارها و روشهایی را برای آنها بدون نیاز به منابع زیاد ایجاد کنیم، لزوماً کسی از آنها استفاده نخواهد کرد. آگاهی از حملات سایبری و آموزش کارمندان در حوزه امنیت سایبری بسیار مهم است.»
تامار برنبلوم (Tamar Berenblum)، محقق دانشگاه عبری اورشلیم، پروژهای را برای دفاع در برابر باجافزار در سازمانهای مختلف با تأکید بر مقامات محلی ارائه داد. این پروژه با استفاده از شبیهسازی قرار گرفتن در معرض باجافزار، به منظور ارتقاء پاسخگویی کارمندان به کار مطابق رویههای امنیت اطلاعات، از حفاظت از روشهای امنیتی اطلاعات مقامات الگو میگیرد.
یووال سینای (Yuval Sinai)، رئیس روششناسی در اداره سایبری ملی اسرائیل راهحلهایی را برای مقابله با حملات باجافزاری ارائه داد و گفت که سازمانها به اندازه کافی در مورد تواناییهای امنیتی موجود در سیستمهایشان مطلع نیستند و درک کافی باجافزار ندارند.
وی با بیان اینکه تحقیقات شبیهسازی دانشگاه عبری میتواند به سازمانها در درک بهتر مسئله کمک کند، خاطرنشان کرد :
«افزایش آگاهی عمومی از سیستمهای موجود سازمانها و عواقب باجافزار موجب بهبود قابلیتهای دفاعی سازمان میشود. مهم است که سازمانها تشخیص دهند شرکتهای امنیتی ارائه دهنده خدمات برای مدیریت انسداد یا هشدار درمورد نفوذ یک نهاد خارجی به سیستمهای خود وجود دارند.»