about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

18هزار نرم‌افزار اندرویدی، سارق پیامک

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، نرم‌افزارهای اندرویدی که از تائومیک اس.دی.کی (Taomike SDK) استفاده کرده‌اند، دارای کتابخانه مخرب سرقت پیامک کاربران هستند.

 تائومیک یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تبلیغاتی موبایل در چین است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد به آسانی تابع‌های تبلیغاتی را به نرم‌افزار اضافه کنند. به‌طور تخمینی تائومیک اس.دی.کی در 63هزار نرم‌افزار اندرویدی استفاده‌ شده است.

انتشار نرم‌افزارهای مخرب تبلیغاتی از طریق فروشگاه‌های شخص ثالث و غیر گوگل‌پلی استور، انجام می‌شود. هم‌چنین محققان امنیتی دریافته‌اند تنها نسخه‌های قدیمی تائومیک اس.دی.کی، شامل کتابخانه سرقت پیامک هستند و نسخه‌های جدیدتر آن فاقد این حفره امنیتی گزارش شده‌اند.

 

کتابخانه سرقت پیامک برای انجام وظیفه خود، ابتدا دسترسی به پیامک‌ها و شبکه را از کاربر درخواست می‌کند. هم‌چنین برای SMS_RECEIVED و BOOT_COMPLETED در com.zdtpay.Rf2b یک دریافت‌کننده ثبت می‌کند. بدین ترتیب Rf2b به‌تمامی پیامک‌ها دسترسی پیدا می‌کند. البته کاربران اندروید نسخه 4.4 به بعد، نسبت به این آسیب‌پذیری ایمن هستند زیرا نسخه‌های جدید اندروید به نرم‌افزارهای پیامک غیر پیش‌فرض، اجازه ذخیره پیامک را نمی‌دهد.

تازه ترین ها
نفوذ
1404/07/17 - 09:44- جرم سایبری

نفوذ هکرها به حساب‌های ایمیل وکلای آمریکایی

شرکت حقوقی ویلیامز اند کانلی اعلام کرد که هکرهایی که احتمالاً وابسته به یک دولت هستند، اخیراً با استفاده از یک حمله روز صفر توانسته‌اند به حساب‌های ایمیل متعلق به تعداد محدودی از وکلای این شرکت دسترسی پیدا کنند.

عدم
1404/07/17 - 09:32- اروپا

عدم حمایت آلمان از طرح کنترل چت در اتحادیه اروپا

مقامات آلمانی روز چهارشنبه اعلام کردند که به طرح پیشنهادی اتحادیه اروپا برای اسکن پیام‌های خصوصی، حتی در پلتفرم‌های دارای رمزگذاری سرتاسری، رأی منفی خواهند داد.

روی
1404/07/17 - 09:26- جرم سایبری

روی آوری هکرهای روس به استفاده از هوش مصنوعی

به گفته پژوهشگران دولتی اوکراین در گزارشی جدید، هکرهای روس به‌طور فزاینده‌ای از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و تاکتیک‌های جدیدی را در حملات سایبری علیه اوکراین به کار می‌گیرند، زیرا سامانه‌های دفاعی کی‌یف روزبه‌روز قدرتمندتر می‌شوند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.