about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 8 به‌صورت پیش‌فرض از پلتفرم دی دریم گوگل (Google Daydream) پشتیبانی خواهند کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات؛ چندی پس‌ازآن که سامسونگ از دوگوشی پرچم‌دار گلکسی اس 8 و گلکسی اس 8 پلاس خود پرده‌برداری کرد، اعلام کرد که هر دو این گوشی‌ها از پلتفرم واقعیت مجازی دی دریم گوگل پشتیبانی می‌کنند. بااین‌حال صاحبان گلکسی S8 مدت‌زمان زیادی در انتظار دریافت به‌روزرسانی نرم‌افزاری ماندند که می‌توانست این پشتیبانی را به ارمغان بیاورد. این آپدیت که پشتیبانی از پلتفرم دی دریم را به ارمغان میاورد، سرانجام ماه گذشته در اختیار کاربران این گوشی‌ها قرار گرفت.
حالا تمام صاحبان دوگوشی S8 و +S8 می‌توانند اپلیکیشن‌های دی دریم را از پلی استور گوگل دانلود کنند. نخستین برنامه‌های توسعه پیداکرده برای این پلتفرم واقعیت مجازی هم‌اکنون در دسترس کاربران این دوگوشی قرارگرفته و می‌توانید تجربه همه جانب‌های از دنیای متفاوت دی دریم را به دست آورید.
 

ال‌جی وی 30 نیز از پلتفرم دی دریم پشتیبانی می‌کند

سامسونگ طی رویداد 23 اوت خود مشخص نکرد که آیا گلکسی نوت 8 نیز از این پلتفرم واقعیت مجازی پشتیبانی می‌کند یا خیر! بسیاری معتقد بودند که احتمالاً پشتیبانی از پلتفرم دی دریم نیز مطابق آخرین نسل گوشی‌های گلکسی اس 8 در این گوشی تعبیه خواهد شد. حال خوشبختانه کمپانی سامسونگ رسماً خبر مذکور را تأیید کرده است. اگر تا به امروز بر این باور بودید که این بار نوبت به صاحبان نوت 8 رسیده است تا چندین ماه برای دریافت پشتیبانی پلتفرم دی دریم صبر کنند، باید بگوییم سخت در اشتباهید. یکی از سخنگوهای شرکت سامسونگ در مصاحبه‌ای با NieuwelMobiel تأیید کرده است که نوت 8 در همان زمان رونمایی از Daydream پشتیبانی می‌کند.
بدین ترتیب تمامی کاربرانی که گوشی‌های پیش‌خرید کرده‌ی Note 8 خود را در 15 سپتامبر (24 شهریورماه) تحویل می‌گیرند، محصولی را در اختیار خواهند داشت که از اپلیکیشن‌های پلتفرم دی دریم به‌صورت کامل پشتیبانی می‌کند.

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.