about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

گروه هکری XakNet اسکرین‌شات‌هایی از سیستم‌های داخلی DTEK اوکراین منتشر و درخواستی کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری به نام هک نت (XakNet) در کانال تلگرام خود فایل‌های آسیب‌پذیری‌ها و اسکرین‌شات‌هایی از سیستم‌های داخلی دی‌تی‌ای‌کی (DTEK) را، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار خصوصی در بخش انرژی اوکراین منتشر کرد و به این شرکت یک هفته وقت داد یک بیانیه مطبوعاتی منتشر کرده و بگوید زنده‌باد روسیه! در این صورت کاملاً تمام درهای پشتی را دریافت خواهند کرد تا بتوانند عواقب حمله را برطرف سازند. در غیر این صورت، درهای پشتی و اطلاعات مسروقه را دسترس عموم قرار خواهند داد.

پیش‌ازاین دی‌تی‌ای‌کی اعلام کرده بود روسیه زیرساخت فناوری اطلاعات این شرکت را هدف قرار داده است. 

سرویس مطبوعاتی این شرکت گزارش داده بود هدف مهاجمان بی‌ثبات‌سازی فرآیندهای فناورانه شرکت‌های تولیدکننده و توزیع‌کننده، تضعیف امنیت انرژی اوکراین، انتشار اطلاعات نادرست در مورد فعالیت‌ شرکت‌ها و محروم کردن شهروندان اوکراین از برق بوده است.  

دی‌تی‌ای‌کی اعلام کرده بود با نهادهای دولتی و شرکای بین‌المللی همکاری کرده و اقدامات مجرمان سایبری را تجزیه‌وتحلیل و به تقویت امنیت فناوری اطلاعات کشور کمک می‌کند. این شرکت تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا عملکرد باثبات سیستم انرژی اوکراین را در زمان جنگ و تأمین برق بی‌وقفه شهروندان این کشور را تضمین نماید. 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.