about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

خرم‌آبادی، معاون دادستان کل و دبیر کارگروه تعیین مـصــادیق محـتوای مجرمانه گفت: ۳۰ درصد کاربران تلگرام به پیام‌رسان‌های داخلی کوچ کرده‌اند و هاتگرام و طلاگرام مانع مهاجرت ۷۰ درصد باقیمانده شدند

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان: عبدالصمد خرم‌آبادی، معاون دادستان کل و دبیر کارگروه تعیین مـصــادیق محـتوای مجرمانه گفت: یکی از عللی که مدیر تلگرام به فیلتر آن در ایران اعتراض نکرد، این است که برخی مسوولان فضای مجازی کشور اجازه دادند هاتگرام و طلاگرام فیلتر تلگرام را دور بزنند و مانع از مهاجرت ۷۰ درصد کاربران ایرانی به پیام‌رسان‌های داخلی شوند و از این طریق برای تلگرام زمان خریده‌اند.

بعد از فيلتر تلگرام حدود ۳۰ درصد كاربران آن فعاليت خود را به پيام‌رسان‌هاي داخلي منتقل كرده‌اند. اگر امكانات و پهناي باندي كه در اختيار هاتگرام و طلاگرام گذاشته شده به پيام‌رسان‌هاي داخلي داده شود، قطعا آنها خدماتي بهتر از تلگرام به مردم عرضه خواهند كرد.

تازه ترین ها
سفیدشویی
1404/07/09 - 06:55- سایرفناوری ها

سفیدشویی مجازی اسراییل توسط شرکت خانوادگی ترامپ

جزییات متنوعی از همکاری رژیم صهیونیستی با یک شرکت راست‌گرای آمریکایی برای تولید انبوه محتوا و تغییر جو فضای مجازی به نفع صهیونیست‌ها منتشر شده است.

گوگل
1404/07/09 - 06:51- ابزارهای هوشمند

گوگل و ساخت نخستین ربات متفکر

گوگل دیپ‌مایند با معرفی مدل‌های جدید جمینای رباتیک (Gemini Robotics)، نخستین ربات‌های هوش مصنوعی را رونمایی کرده که پیش از عمل، «فکر» می‌کنند؛ این مدل‌ها می‌توانند فصل تازه‌ای در آینده رباتیک رقم بزند.

هشدار
1404/07/09 - 06:50- هوش مصنوعي

هشدار برای بهره‌گیری از مدل‌های عظیم ۶۰۰ میلیاردی در طرح‌های هوش‌مصنوعی

مجری طرح سکوی ملی هوش مصنوعی با تأکید بر استفاده از مدل‌های کوچک، گفت: توصیه ما استفاده از مدل‌های Small Language Model است، زیرا برای ۹۹ درصد کار‌ها کافی است و نیازی به مدل‌های عظیم ۶۰۰ میلیاردی نیست.