about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت گوگل در اقدامی به‌منظور جلوگیری از شیوع کرونا و محافظت از سلامتی شرکت‌کنندگان کنفرانس توسعه‌دهندگان خود موسوم به گوگل I/O، تصمیم به عدم برگزاری این رویداد گرفت.

به گزارش کارگروه  بین الملل سایبربان ؛ ازآنجایی‌که این کنفرانس، تنها یک‌بار در سال برگزار می‌شود همگان منتظر زمان جدید برگزاری آن در اواخر سال و یا حتی برگزاری آنلاین آن بودند. اقدامی را که چند روز پیش از سوی مسئولان برگزاری کنفرانس توسعه‌دهندگان بازی شاهد بودیم و اعلام شد که این کنفرانس در ماه اگوست و در طی سه روز برپا خواهد شد.

اما ساعاتی پیش شرکت گوگل، آب پاکی را روی دست توسعه‌دهندگان و علاقه‌مندان به رویداد گوگل I/O ریخت و رسماً اعلام کرد که در سال 2020 خبری از برگزاری این کنفرانس، چه به‌صورت فیزیکی و چه آنلاین، نخواهد بود.

طبق گفته گوگل، این شرکت همچنان به عرضه به‌روزرسانی‌های اندروید خود طبق روال همیشگی ادامه خواهد داد و از طریق بلاک‌ها و فروم‌ها با توسعه‌دهندگان در ارتباط خواهد بود. ویروس کووید-19 در طی دو هفته اخیر به‌طور گسترده در جهان شیوع یافت و بسیاری از حوزه را به خود درگیر کرد.

عرصه فناوری نیز که از همان روزهای نخست، سایه این ویروس را روی سرخود می‌دید، به‌شدت تحت تأثیر آن قرار گرفت و نه‌تنها تولید و فروش دستگاه‌های هوشمند، تمامی رویدادهای بزرگ این صنعت لغو و یا به زمان دیگری موکول شد.

تازه ترین ها
برگزاری
1404/09/05 - 10:39- آسیا

برگزاری کارگاه آموزشی سوءاستفاده از رسانه اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر در امارات

پلیس دبی کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر را برگزار کرد.

پلیس
1404/09/05 - 10:35- آسیا

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل هشدار داد

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل دستور داد تا از جعل هویت سازمان‌های دولتی در پلتفرم‌های پیام‌رسان خود جلوگیری کنند.

آگاهی
1404/09/05 - 10:15- آسیا

آگاهی اکثر شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند.