about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بنیاد آکادمی نیروی دریایی آمریکا (Naval Academy Foundation)، یک میلیون دلار کمک‌هزینه از سوی مایکروسافت برای ایجاد مرکز مطالعات امنیت سایبر (CCSS) دریافت کرد. در حالی که دولت فدرال آمریکا، 120 میلیون دلار برای ساخت چنین مرکزی کمک اختصاص داده بود. با توجه به بودجه‌ی دولت آمریکا برای این مرکز، به نظر می‌رسد مبلغ واقعی کمک‌هزینه‌ی مایکروسافت، یک میلیون دلار نباشد.
مرکز مطالعات امنیت سایبر این بنیاد در واقع افسرانی را برای نیروی دریایی و تفنگداران دریایی آمریکا تربیت می‌کند. مرکز مذکور تلاش می‌کند تا دانشجویان نیروی دریایی را در حوزه‌ی پدافند و جنگ سایبری آموزش دهد. همچنین از وظایف دیگر آن می‌توان به بهبود تحقیقات میان‌رشته‌ای سایبر، ایجاد یک چارچوب مشترک برای تلاش‌هایی که در حوزه‌ی سایبری صورت می‌گیرد و فراهم کردن ابزاری برای تشخیص اولویت‌ها در امنیت سایبر، اشاره کرد. این مرکز قصد دارد تا سال 2016 اولین گروه از دانشجویان خود را در حوزه‌های پدافند و جنگ سایبر، فارغ‌التحصیل کند. بنا بر برخی گزارش‌ها، این مرکز موجب پیشرفت آموزش‌های فناوری در آینده خواهد شد.
نکته‌ی مهم این است که در راهبرد جدید آمریکا، دولت این کشور تصمیم دارد تا برای رسیدن به امنیت سایبر با سازمان‌ها، ایالت‌ها، کشورهای دیگر و به‌خصوص بخش خصوصی همکاری کند. همکاری مایکروسافت با این بنیاد نمونه‌ی بارزی از این همکاری است. همچنین از همکاری این بنیاد که زیر نظر بخش نظامی و وزارت دفاع آمریکا است با مایکروسافت، می‌توان فهمید که وزارت دفاع، همان‌طور که خود نیز اشاره کرده است، برای به دست آوردن نظرات متخصصین سایبری در بخش خصوصی، با این بخش همکاری می‌کند.

 

تازه ترین ها
افزایش
1404/10/08 - 16:42- آسیا

افزایش حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵

شرکت امنیت سایبری چک پوینت در گزارشی اعلام کرد که حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵ به شدت افزایش یافته است.

تقویت
1404/10/08 - 16:23- هوش مصنوعي

تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در خاورمیانه

شرکت‌های «AmiViz» با «QuilrAI» برای تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در سراسر خاورمیانه با یکدیگر همکاری کردند.

هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.