about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

کلاه‌برداری با هویت جعلی کاربران در وب تاریک

کارشناسان شرکت اینت‌سایت (IntSights) که اقدام به تحلیل رخدادهای سایبری می‌کند مدعی شدند اعضای فروم‌های هکری روس در وب تاریک هویت شهروندان ایالات‌متحده آمریکا را سرقت کرده و سعی می‌کنند از طریق آن‌ها بابت بیکاری کمک‌هزینه دریافت کنند. این شرکت مدعی شد مجرمان سایبری آمریکایی، اروپایی و نیجریه‌ای نیز دست به چنین عملیاتی می‌زنند. 

بنابرادعای ایتی ماور (Etay Maor)، افسر ارشد امنیت اطلاعات اینت سایت، مهاجمان با بهره‌گیری از هویت واقعی یا جعلی شهروندان و یا ترکیب این دو و همچنین از طرف مدیران عامل سازمان‌های بزرگ جهت دریافت کمک‌هزینه بیکاری درخواست ارائه می‌دهند. زمانی که پولی به کارت‌های بدهی آن‌ها واریز می‌شود، بلافاصله به بیت کوین تبدیل می‌کنند و یا به یک حساب خارجی انتقال می‌دهند.

به گفته وی، کاربران فروم‌های وب تاریک حتی برای کلاه‌برداری‌های خود کارکنان زن و مرد استخدام کرده و با بهره‌گیری از هویت‌های مسروقه اقدام به مهندسی اجتماعی می‌کنند. 

ایتی ماور مدعی است مهاجمان از طریق این نوع کلاه‌برداری در ایالت واشینگتن 576 میلیون دلار پول‌شویی کرده‌اند. ایالت کلرادو نیز با حجم عظیمی از درخواست‌‌های کمک‌هزینه مواجه شده است. 

تازه ترین ها
رد
1404/07/24 - 17:18- اروپا

رد ادعای نفوذ چین به سامانه‌های اطلاعاتی توسط بریتانیا

دولت بریتانیا ادعای دومینیک کامینگز، مشاور ارشد پیشین نخست‌وزیر بوریس جانسون، مبنی بر نفوذ چین به سامانه‌های انتقال اطلاعات فوق‌محرمانه را رد کرد و آن را «کاملاً نادرست» دانست.

جریمه
1404/07/24 - 17:10- آمریکا

جریمه ۱۴ میلیون دلاری ۸ شرکت بیمه خودرو در نیویورک

دادستانی کل ایالت نیویورک اعلام کرد که هشت شرکت بیمه خودرو باید در مجموع ۱۴.۲ میلیون دلار جریمه بابت نقض امنیت داده‌ها بپردازند؛ رخدادی که منجر به افشای اطلاعات شخصی بیش از ۸۲۵ هزار نفر شد.

درخواست
1404/07/24 - 17:02- آمریکا

درخواست سناتور آمریکایی برای شفافیت بیشتر سیسکو

بیل کَسیدی، سناتور جمهوری‌خواه و رئیس کمیته آموزش، کار و بهداشت سنای آمریکا، از شرکت سیسکو خواسته است توضیحات بیشتری درباره دو آسیب‌پذیری بحرانی CVE-2025-30333 و CVE-2025-20362 ارائه دهد.