about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

کلاه‌برداری با هویت جعلی کاربران در وب تاریک

کارشناسان شرکت اینت‌سایت (IntSights) که اقدام به تحلیل رخدادهای سایبری می‌کند مدعی شدند اعضای فروم‌های هکری روس در وب تاریک هویت شهروندان ایالات‌متحده آمریکا را سرقت کرده و سعی می‌کنند از طریق آن‌ها بابت بیکاری کمک‌هزینه دریافت کنند. این شرکت مدعی شد مجرمان سایبری آمریکایی، اروپایی و نیجریه‌ای نیز دست به چنین عملیاتی می‌زنند. 

بنابرادعای ایتی ماور (Etay Maor)، افسر ارشد امنیت اطلاعات اینت سایت، مهاجمان با بهره‌گیری از هویت واقعی یا جعلی شهروندان و یا ترکیب این دو و همچنین از طرف مدیران عامل سازمان‌های بزرگ جهت دریافت کمک‌هزینه بیکاری درخواست ارائه می‌دهند. زمانی که پولی به کارت‌های بدهی آن‌ها واریز می‌شود، بلافاصله به بیت کوین تبدیل می‌کنند و یا به یک حساب خارجی انتقال می‌دهند.

به گفته وی، کاربران فروم‌های وب تاریک حتی برای کلاه‌برداری‌های خود کارکنان زن و مرد استخدام کرده و با بهره‌گیری از هویت‌های مسروقه اقدام به مهندسی اجتماعی می‌کنند. 

ایتی ماور مدعی است مهاجمان از طریق این نوع کلاه‌برداری در ایالت واشینگتن 576 میلیون دلار پول‌شویی کرده‌اند. ایالت کلرادو نیز با حجم عظیمی از درخواست‌‌های کمک‌هزینه مواجه شده است. 

تازه ترین ها
افزایش
1404/04/21 - 12:20- آمریکا

افزایش 133 درصدی فعالیت هکرهای ایرانی علیه ایالات متحده

شبکه‌های نوزومی اعلام کرد که حملات سایبری ایران علیه ایالات متحده با افزایش ۱۳۳ درصدی همراه بوده و بخش حمل و نقل و تولید بیشترین آسیب را دیدند.

مشارکت
1404/04/21 - 11:57- اروپا

مشارکت امارات با هلند و بلژیک در حوزه فناوری‌های پیشرفته

هیئت اماراتی برای بررسی فرصت‌های همکاری در تحقیق و توسعه، فناوری‌های حیاتی، نوظهور و پیشرفته از هلند و بلژیک بازدید کرد.

مدیریت
1404/04/21 - 11:50- اروپا

مدیریت شنودهای اطلاعاتی در اسپانیا به کمک هوآوی

دولت اسپانیا قراردادهایی را با هوآوی برای مدیریت و ذخیره شنودهای آژانس اطلاعاتی منعقد کرد.