about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کامیون سایبری تسلا

تسلا در نظر دارد که کامیون سایبری خود را در امریکای مرکزی بسازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، به تازگی اعلام کرد که تسلا موقعیت‌های گشت زنی برای تولید کامیون سایبری خود را آغاز کرده و قصد دارد این کامیون را در امریکای مرکزی بسازد.

وی قبلاً پیشنهاد داده بود که تسلا در تگزاس به دنبال یک کارخانه است. در آن زمان او مشخص نکرد که این برای تولید کامیون سایبری است، اما این دو ایده در اولویت خواهند بود.

این اولین نشانه واضحی است که ما درباره مکانی که کامیون سایبری در آن ساخته خواهد شد داریم. پیش‌تر، این‌ یک سؤال باز بود که آیا تسلا سعی در ساخت این ماشین در کارخانه خود در فریمونت، مکان اصلی مونتاژ آن‌ها از زمان شروع فعالیت تولیدی این شرکت، دارد یا نه.

ماسک کارخانه برنامه‌ریزی‌شده را، طبق الگوی اخیر تسلا که تقریباً همه‌چیز را ابر کارخانه (گیگا کارخانه) می‌نامد، ابر کارخانه کامیون سایبری نامید.

ماسک هم‌چنین اخیراً اعلام کرد که به‌جای نام‌گذاری قبلی  ابر کارخانه 1، 2 و 3، کارخانه‌های خود را گیگا (منطقه) اطلاق خواهد کرد. این بدین معنی است که هنگامی‌که منطقه‌ای انتخاب شد، ابر کارخانه کامیون سایبری احتمالاً به نام ایالتی که در آن قرار دارد نام‌گذاری خواهد شد.

این، علاوه بر فریمونت، که تسلا آن را ابر کارخانه نمی‌نامد، پنجمین ابر کارخانه تسلا خواهد بود. دیگر کارخانه‌ها گیگا نوادا، نیویورک شانگهای و برلین هستند.

اگر تسلا تگزاس را انتخاب کند، همان‌طور که ماسک درباره آن از پیروانش نظرسنجی کرده است، احتمالاً از آن به‌عنوان گیگا تگزاس یاد خواهد شد. ماسک پیش‌ازاین استخدام طرحان تراشه در شهر آستین را تحت‌فشار قرار داده بود، اما تگزاس در حال حاضر تسلا را از فروش خودرو در این ایالت منع می‌کند. اگر آن‌ها بتوانند در آنجا خودرو تولید کرده اما نتوانند آن‌ها را بفروشند، شرایط عجیبی ایجاد خواهد شد.

اظهارات جدید ماسک مبنی بر گشت زنی برای منطقه‌ای مناسب در امریکای مرکزی، نه‌تنها تگزاس، می‌تواند به آن معنا باشد که آن‌ها جست‌وجوی خود را به دیگر ایالت‌ها گسترش داده‌اند. یا اینکه می‌تواند پیامی به قوه مقننه تگزاس باشد که تا آن‌ها نسبت به یک شرکت آمریکایی که خواهان تولید یک محصول جدید در ایالت آن‌هاست، کمتر خصومت به خرج دهند. شرکت دیگر ماسک، اسپیس ایکس، امکاناتی در جنوب تگزاس دارد.

ما نمی‌دانیم تسلا برای تولید چند کامیون سایبری برنامه دارد، اما اگر تعداد رزرواسیون نشانه‌ای باشد، آن‌ها احتمالاً از زمان عرضه، کمی از هدف داخلی خود را به دست آورده‌اند. این شرکت در کمتر از یک هفته، یک‌چهارم از یک‌میلیون رزرو را فروخت و تخمین‌های به دست آمده اخیر حاکی از نزدیک‌تر بودن این تعداد به نیم میلیون نفر است.

حتی برای تسلا هم بهتر است که در بازارهای جدید محبوب شده و ذهنیت‌های زیادی را به دست آورده است. تولید این کامیون در قلب امریکا باید خریداران بیشتری را از امریکای مرکزی، جایی که نسبت به سواحل، تسلا نفوذ کمتری در بازار داشته است، جذب کند.

به خاطر طراحی نسبتاً ساده کامیون سایبری، ساخت آن باید آسان باشد؛ بنابراین اختصاص یک کارخانه توسط تسلا به‌طور خاص برای تولید کامیون سایبری، می‌تواند نشانه‌ای باشد که آن‌ها برای تولید انبوه‌تر از قبل برنامه دارند.

صرف‌نظر از این، تسلا برای بلند شدن و دویدن مجبور است تا کارها را سریع‌تر انجام دهد. اولین کامیون‌های سایبری قرار است اواخر سال آینده بیرون بیایند. با توجه به این‌که تسلا در حال حاضر در حال ساخت کارخانه‌ای در آلمان بازمان مشابه است (اما آلمان در اولویت بعدی قرار دارد)، برای رسیدن به آنجا با سرعت مناسب کار زیادی می‌طلبد. خب، حداقل، این راهی خوب برای خرج کردن 2 میلیارد دلار است.

ماسک هم‌چنین اظهار داشت که تسلا به دنبال تولید مدل Y برای ساحل شرقی است. مشخص نیست که آیا آن‌ها به دنبال جایی برای یک کارخانه اختصاصی دیگر برای تولید مدل Y در ساحل شرقی هستند، یا این‌که مدل‌های Y برای ساحل شرقی را در ابر کارخانه کامیون سایبری در امریکای مرکزی خواهند ساخت. ما درخواست شفاف‌سازی کرده‌ایم در صورت دریافت، شمارا در جریان می‌گذاریم.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.