about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دن گیر (Dan Geer)، محقق و صاحب نظر امنیت سایبر است. این چهره شناخته شده دنیای امنیت سایبر که از سخنرانان اصلی مراسم افتتاحیه کنفرانس بلک هت امسال بود، هم اکنون به عنوان مدیر بخش امنیت اطلاعات In-Q-Tel مشغول به کار است. In-Q-Tel یک شرکت سرمایه گذاری عظیم است که به هدف حمایت اطلاعاتی از سازمان های جاسوسی مثل CIA، در شرکت های High-Tech سرمایه گذاری می‌کند. با توجه به این وضعیت شغلی، دن گیر از پشت پرده گوشی های هوشمند و خدمات اوپراتور های تلفن همراه، کاملا آگاه است. در نتیجه این آگاهی، او هرگز از تلفن همراه استفاده نمی‌کند. در صورت نیاز، اطرافیان وی از طریق پیجر با او تماس می‌گیرد.
دن گیر به خبرنگار واشنگتن پست گفت: "من از تلفن همراه استفاده نمی‌کنم. تلفن همراه یعنی دردسر! قبلا دوبار این موضوع را رسماً اعلام کرده ام که اگر قرار باشد موقعیت جغرافیایی از طریق تلفن های همراه ردیابی شود، من شخصاً از تلفن همراهم دست خواهم کشید؛ این موضوع را بار اول در کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) اعلام کردم و بار دوم در یک کمیته کنگره. این حرف را زدم و به سر حرفم ایستاده ام. خیلی ها من را کله شق می‌دانند، اما من سر حرفم هستم!"
وی در ادامه گفت: "فوبیای فناوری ندارم و از فناوری بیزار هم نیستم. من در دوران پیری هستم و آسان‌تر است که بگویم چه اهمیتی دارد؟ بگذار بفهمند چه می‌کنم یا کجا هستم!
به دلایلی که برای همه روشن هستند، لازم است اطرافیانم راهی داشته باشند تا با من تماس بگیرند، من پیجر را ترجیح می‌دهم. مدتهاست از پیجر استفاده می‌کنم اما به خاطر تلفن های همراه، شرکت های ارائه دهنده خدمات پیچینگ رو به تعطیلی هستند. قطعاً پیجرها اطلاعات قابل سرقت کمتری نسبت به گوشی های هوشمند دارند اما باید بتوانید با مشکلات آن بسازید."

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.