about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

با افزایش قابل توجه قیمت ارز های دیجیتال در طول چند سال اخیر، توجه بسیاری از مردم به فعالیت در این زمینه معطوف شد. نوسانات قیمت های این ارز ها در طول یک دهه اخیر، به گونه ای بود که نظر هر سرمایه داری را به خود جلب می کرد و احتمال زیان دهی در سرمایه گذاری آن تقریباً محال به نظر می رسید. از طرفی امنیت و اعتمادی نسبتاً خوب در سرمایه گذاری این ارز ها وجود داشت. بنا بر این خیلی زود تب شدیدی در رابطه با استخراج ارز های رمز پایه در سراسر جهان از جمله ایران شکل گرفت. به گفته کارشناسان اقتصادی، معاملات ارز های رمز نگاری شده در حال حاضر، سودآور ترین کسب و کار اینترنتی محسوب می شود.

کامپیوتر به عنوان ابزار اصلی و لازم جهت استخراج ارز های دیجیتال (Crypto Mining)، وسیله ای بود که تقریباً در خانه هر فردی یافت می شد. همچنین به لطف موتور جستجوی گوگل، روش استخراج هر نوع ارز دیجیتالی نیز در اختیار کاربران قرار داشت. پس جمعیت کثیری از متخصصان و مردم عادی فعالیت خود را در زمینه ماینینگ (استخراج ارز دیجیتال) آغاز کردند.

اما هر کجا که پای تخصص در میان باشد و مردم عادی در آن حضور داشته باشند، فرصتی عالی برای کلاهبرداران اینترنتی فراهم می شود. لذا خیلی سریع انواع بدافزار ها (Malware) در حوزه ارز های دیجیتال، تولید و روانه فضای مجازی شد. این بدافزار ها، وظایف مختلفی بر عهده داشتند که عمده آن ها به شرح زیر است:

  • سرقت اطلاعات حساب های دیجیتالی کاربران
  • استفاده از سیستم های شخصی به عنوان دستگاه استخراج (Cryptojacking)
  • دسترسی به اطلاعات کامپیوتر ها، سرور ها و سیستم های موجود در مراکز مبادلاتی ارز های دیجیتال
  • استفاده از بستر اینترنت اشیا (IOT)
  • آسیب های فیزیکی به سیستم های استخراج کنندگان
  • ...

حال این کلاهبرداران، به فضای وب سطحی بسنده نکرده اند و اکنون در صدد بهره برداری از وب تاریک هستند. با توجه به نبود نهاد نظارتی در وب تاریک، لینک ها و فایل های آلوده در این فضا بسیار بیشتر از وب سطحی است. از این رو کاربران این بستر، نسبت به بدافزار های موجود آسیب پذیر تر هستند. همچنین یکی دیگر از مشکلات این بدافزار ها این است که امکان شناسایی آن از طریق آنتی ویروس ها ممکن نیست. بنا بر این بهترین شیوه برای مصون ماندن از دست کلاهبرداران، رعایت نکات امنیتی در کار با فضای مجازی است. همچنین کاربران توجه داشته باشند، از کلیک کردن و ورود به لینک های ناشناس بر حذر باشند.

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.