about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۵ درصد از کاربران که اگر می‌توانستند هرگونه ردپای خود را از فضای وب حذف می‌کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اگرچه این روزها اینترنت به یکی از اجزایی جدایی‌ناپذیر دنیای ما انسان‌ها تبدیل شده و جهان بدون آن، برای بسیاری از کاربران امروزی، غیرقابل تصور است اما نتایج یک نظرسنجی که توسط شرکت NordVPN روی ۱۰۰۲ پاسخ‌دهنده صورت گرفت، نشان داد که بیش از نیمی‌ از آمریکایی‌ها تمایل دارند تا هیچ رد و نشانه‌ای از آنها در وب نباشد.  

اصلی‌ترین دلیل این افراد نیز که در این نظرسنجی به آن اشاره شد، عدم اعتماد آنها به اینترنت عنوان شد که ۴۷ درصد از موارد را به خود اختصاص داد. در این میان، ۴۲ درصد از پاسخ‌دهندگان نیز ترس از هک شدن را به عنوان یکی از علل اصلی تمایل آنها برای حذف نامشان از فضای وب ذکر شد.

با توجه به اتفاقاتی که در طی این سال‌ها رقم خورده، نگرانی کاربران از این موضوع که حضور آنلاین آنها می‌تواند مورد سوءاستفاده قرار گیرد، چندان هم بی‌مورد نیست. اما نکته جالب در این نظرسنجی آنجا بود که ۱۸ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که‌ای کاش اصلا اینترنت وجود نداشت و ۸ درصد نیز اعلام کردند که هرگز از اینترنت استفاده نکردند.

بخش دیگری از این نظرسنجی، این سوال را مطرح کرد که افراد دوست دارند چه داده‌هایی از آنها از فضای آنلاین حذف شود که بیش از نیمی‌از آنها اطلاعات مالی، ۲۶ درصد لحظات خجالت‌آور و ۲۶ درصد پروفایل‌های قدیمی‌شبکه‌های اجتماعی، ۲۴ درصد تصاویر و ویدیوهای نامناسب و ۲۳ درصد نیز سوابق کاری گذشته را انتخاب کردند.  

همچنین در این نظرسنجی، از افراد پسیده شد که دوست دارند به چه اطلاعات شخصی را از افرادی که می‌شناسند، دست یابند که سوابق جنایی، بیشترین درخواست را داشت و به دنبال آن، حساب‌های کاربری افراد در شبکه‌های اجتاعی و اطلاعات مالی محبوب‌ترین‌ها بودند.

از طرفی دیگر، به نظر می‌رسد که کاربران وب تمایل دارند تا پول زیادی را پرداخت کنند تا در این محیط ناشناس بمانند. تقریبا ۳۱ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که برای این کار تا ۱۰۰ دلار، ۱۲ درصد بین ۱۰۱ تا ۵۰۰ دلار، ۸ درصد نیز بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار و ۳ درصد نیز اعلام کردند که برای ناشناس ماندن بیش از ۱۰۰۰ دلار را پرداخت خواهند کرد.

موضوع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.