about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کاخ سفید اعلام کرد توئیتر را که اکنون تحت مدیریت ایلان ماسک قرار دارد، برای شناسایی اخبار جعلی رصد می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از رویترز، کارین ژان پیر سخنگوی کاخ سفید هنگام سوال درباره اخبار جعلی در توئیتر گفت: این موضوعی است که به طور حتم آن را رصد می‌کنیم.

ژان پیر همچنین اعلام کرد مسئولیت پلتفرم‌های اجتماعی آن است که در خصوص اخبار جعلی، نفرت پراکنی و ... اقداماتی انجام دهند. آن‌ها وظیفه دارند همچنان به انجام اقدامات در این زمینه ادامه دهند.

او در ادامه افزود: ما با دقت مشغول رصد اوضاع هستیم. شبکه‌های اجتماعی وظیفه دارند اجازه ندهند از پلتفرم هایشان برای تهییج خشونت استفاده شود.

ایلان ماسک پس از خرید توئیتر در هفته‌های گذشته چند حساب کاربری که قبلاً تعلیق شده بود را دوباره فعال کرد. او دیروز اعلام کرد تعداد کاربرانی که تازه به این شبکه پیوسته اند به بیشترین میزان رسیده است.

این درحالی است که انبوهی از آگهی دهندگان به دلیل نگرانی‌های مربوط به احراز هویت و نفرت پراکنی در پلتفرم ماسک را مقصر می‌دانند.

تازه ترین ها
جاسوسی
1404/06/05 - 18:34- امنیت تلفن همراه

جاسوسی رادار‌ها از طریق ارتعاشات داخلی تلفن همراه

فناوری WirelessTap با حداکثر دقت تشخیص کلمه حدود ۶۰٪ و تا برد ۳ متر می‌تواند از طریق ارتعاشات داخلی تلفن شما از شما جاسوسی کند.

ساخت
1404/06/05 - 18:32- ابزارهای هوشمند

ساخت رباتی که دست‌هایش اطراف را می‌بیند

محققان ژاپنی از تولید محصولی خبر داده‌اند که به ربات‌ها امکان می‌دهد محیط اطراف را از طریق بازوی خود ببینند و لمس کنند.

عربستان
1404/06/05 - 18:24- هوش مصنوعي

عربستان سعودی اولین چت‌بات هوش مصنوعی مبتنی بر قوانین اسلامی را عرضه کرد

شرکت هیومن (Humain) در عربستان سعودی با معرفی چت‌بات بومی، قدمی تازه در مسیر هوش مصنوعی اسلامی عربستان برداشت.