about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مردی با چسباندن 68 عدد گوشی آیفون به قسمت هایی از بدنش قصد قاچاق آنها را به چین داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،مردی با چسباندن گوشی موبایل به قسمت هایی از بدنش و پنهان کردن آنها در زیر لباس، اقدام به قاچاق 68 گوشی آیفون از طریق بندری در چین کرد.

این مرد که در 31 ژوئیه توسط مقامات بندری در چینگمائو چین دستگیر شد، تلاش کرده بود تا حجم انبوهی از آیفون‌ها را بدون اظهارنامه از گمرک خارج کند .

با این حال، مقامات چین،متوجه غیر عادی بودن این مرد و لباسهای او شدند. چسباندن 68 گوشی آیفون باعث شده بود تا این مرد قاچاقچی به‌طرز غیرمعمولی راه برود.

در بازرسی این مرد، 68 گوشی آیفون کشف شد که با نوار چسب به کمر، شکم و ساق پا بسته شده بودند. از پلاستیک نازک و نوار بسته بندی برای ثابت نگه داشتن آیفون در قسمت های داخلی و خارجی پاهای فرد استفاده شده بود.

تاکنون گزارش‌های مشابه زیادی از قاچاقچیان چینی منتشر شده است که به‌طور مخفیانه تلاش کرده‌اند اقلامی را برای فروش در بازار سیاه یا فروش آنلاین قاچاق کنند .

اخیراً در گزارش دیگری گفته شده بود که یک قاچاقچی با 420  حافظه SSD متصل به بدنش در چین دستگیر شد.در سال 2017، زنی به دلیل قاچاق 102 آیفون و 15 ساعت مچی دستگیر شد. در سال 2015 نیز مردی در مرز هنگ کنگ دستگیر شد که قصد داشت 94 آیفون را به سرزمین چین قاچاق کند که به طور مشابه با نوار و بسته بندی به بدنش متصل شده بودند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/07/27 - 23:12- اروپا

افزایش 50 درصدی حملات سایبری علیه بریتانیا

حملات سایبری علیه بریتانیا در ۱۲ ماه پیش ۵۰ درصد افزایش یافته و بالاترین میزان در 9 سال گذشته است.

مسدود
1404/07/27 - 20:33- آسیا

مسدود شدن هزاران حساب بانکی در اندونزی

اندونزی ده‌ها هزار حساب بانکی مرتبط با قمار آنلاین را مسدود کرد.

راه‌اندازی
1404/07/27 - 20:07- آسیا

راه‌اندازی مرکز تقویت امنیت سایبری در عمان

عمان مرکزی برای تقویت صنعت امنیت سایبری ملی راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.