about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی از پایان بررسی آئین‌نامه فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی در جلسه شورا خبر داد و گفت: در این‌ آیین‌نامه نقش وزارت ارتباطات، وزارت ارشاد، صداوسیما، قوه قضاییه و معاونت علمی رئیس‌جمهور مشخص‌شده است.

ابوالحسن فیروزآبادی از تشکیل جلسه شورای عالی فضای مجازی خبر داد و گفت: موضوع آئین‌نامه فعالیت پیام‌رسان‌ها شامل پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی در جلسات قبلی شورا بررسی‌شده و در جلسه بررسی این آیین‌نامه به اتمام می‌رسد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: در این آیین‌نامه نقش هر دستگاه شامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما، قوه قضاییه و معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برای حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی مشخص‌شده است.

فیروزآبادی بابیان اینکه در این آئین‌نامه خدماتی که هر دستگاه می‌تواند ارائه دهد دیده‌شده، گفت: برای مثال، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مرجع مجوزدهی شرکت‌های دانش‌بنیان است و برای این پیام‌رسان‌ها مجوز صادر خواهد کرد.

وی ادامه داد: وزارت ارتباطات در بحث پروانه فعالیت و اتصال به شبکه و وزارت ارشاد در حوزه تبلیغات مجوز صادر خواهد کرد.

در جلسه قبلی شورا بحث‌هایی درباره ارائه مجوز تبلیغات و ارائه خدمات دولت الکترونیک توسط پیام‌رسان‌های داخلی به موافقت اعضا رسیده بود.

 

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

شکایت
1404/09/25 - 09:55- آمریکا

شکایت تگزاس از پنج تولیدکننده تلویزیون هوشمند

ایالت تگزاس از پنج شرکت بزرگ تولیدکننده تلویزیون به دلیل استفاده از فناوری‌ای که آنچه مصرف‌کنندگان تماشا می‌کنند را ثبت می‌کند و به ادعای مقامات، فریب دادن مشتریان درباره این اقدام، شکایت کرده است.

تاثیر
1404/09/25 - 09:42- جرم سایبری

تاثیر حمله سایبری به پراسپر و کردیت 700 بر حدود ۲۰ میلیون نفر

دو نقض امنیتی اخیر در مؤسسات مالی، اطلاعات شخصی حساس میلیون‌ها نفر را افشا کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.