about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«ستار هاشمی»، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات با بیان اینکه ثبت‌نام برای دریافت اینترنت رایگان معلمان، اساتید دانشگاه و حوزه، طلاب و دانشجویان به‌زودی آغاز خواهد شد، از در نظر گرفتن بسته‌های ۳۰ گیگابایتی به مدت ۶ ماه برای دانشجویان و طلاب خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات با یادآوری این موضوع که ترافیک راه‌یابی شده به سمت سامانه شاد در سراسر کشور و توسط تمام اپراتورها اعم از ثابت و همراه رایگان است، گفت: «هر کدام از دانش‌آموزان، اولیا و معلمان در سراسر کشور به سامانه شاد متصل شوند، این ترافیک رایگان خواهد بود و از بسته کاربری افراد، چیزی کسر نخواهد شد. این مسئله به‌تمامی اپراتورهای کشور ابلاغ شده است.»

او در بخش دیگری از توضیحات خود به بسته ۶۰ گیگابایتی برای اساتید حوزه و دانشگاه، معلمین و طلاب اشاره کرد و درباره جزئیات این بسته‌ها گفت: «برای اساتید دانشگاه بسته ۶۰ گیگابایتی، برای معلمان ۴۰ گیگابایت و برای دانشجویان و طلاب بسته ۳۰ گیگابایتی به مدت ۶ ماه در نظر گرفته شده است.»

نحوه فعال‌سازی بسته‌ها
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات درباره نحوه فعال‌سازی این بسته‌ها گفت: «کسانی که در دایره مشمولین این بسته قرار می‌گیرند، باید برای فعال‌سازی آن به سایت https://ictgifts.ir مراجعه کنند. متقاضیان باید در این سایت کد ملی و شماره تلفنی که به نام خودشان است را وارد کنند. پس از دریافت این اطلاعات و تائید صحت آن‌ها، اسامی نهایی در مدت زمان منطقی در اختیار اپراتورها قرار می‌گیرد تا ترافیک رایگان به حساب‌شان افزوده شود.»

اعلام جزییات ثبت‌نام اینترنت رایگان معلمان، اساتید، طلاب و دانشجویان
او همچنین درباره زمان ثبت‌نام نیز گفت: «اکنون در حال دریافت داده‌های مرتبط با اساتید، دانشجویان و معلمان هستیم تا بتوانیم اطلاعات تائید شده آن‌ها را دریافت و به‌روزرسانی کنیم. مقدمه آغاز ثبت‌نام این است که اطلاعات مربوط به دانشجویان توسط وزارت بهداشت، وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، دانشگاه آزاد و نیز اطلاعات اساتید حوزه و دانشگاه از طریق مراجع ذی‌ربط تائید شود و در اختیار ما قرار بگیرد. به‌محض وصول این اطلاعات، ثبت‌نام و فرآیند تخصیص بسته‌ها آغاز می‌شود.»

به گفته هاشمی ترافیک بسته هدیه از زمان فعال سازی به مدت ۶ ماه اعتبار دارد و حتی اگر با تأخیر زمانی نیز فعال شود، از همان روز به مدت ۶ ماه در دسترس کاربر قرار می‌گیرد.

بستر رایگان شاد برای همه
او درباره این‌که بستر «شاد» نسبت به گذشته چه تغییراتی داشته و آیا می‌تواند نیاز دانش‌آموزان را برطرف کند، افزود: «برای آموزش مجازی دانش‌آموزان، بستر شاد در نظر گرفته شده است. این سامانه نیز مانند دیگر سامانه‌ها در طول این مدت ارتقا یافته و ویژگی‌های آن متناسب با بازخورد مخاطب به‌روز شده است.»

معاون وزیر ارتباطات گفت: «شبکه دانش‌آموزی شاد به نسبت سال گذشته، ارتقا پیدا کرده و انتظار داریم اشکالات کمتری را شاهد باشیم. هر سامانه‌ای که خدمت یا سرویس زنده و در این حجم و مقیاس ارائه می‌دهد که مشابه آن در گذشته وجود نداشته است به‌طور طبیعی ممکن است دارای اشکالاتی باشد اما با توجه به تلاش انجام شده، امیدواریم با مشکلات کمتری مواجه باشیم و این گام بزرگ در مسیر عدالت آموزشی با مشارکت معلمان و دانش‌آموزان به نسخه‌های بهینه‌تر ختم شود.»

این موضوع در حالی است که رئیس جمهوری در این زمینه وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی فضای مجازی را مکلف کرد با توجه به نزدیکی آغاز سال تحصیلی جدید، چارچوب آموزش در فضای مجازی را نهایی و به شورای عالی ارائه کنند. 

از ابتدای پاندمی کرونا وزارت ارتباطات برای کمک به آموزش مجازی و دسترسی عادلانه همگانی به این امکان بسته‌های اینترنت برای دانش آموزان، معلمان، دانشجویان، اساتید دانشگاه و طلاب طی چند مرحله بسته‌های اینترنت در نظر گرفت و در فواصل مختلف به آن‌ها ارائه شد.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/25 - 06:01- آسیا

سرمایه‌گذاری ترکیه در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری

ترکیه حدود یک میلیارد دلار در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری سرمایه‌گذاری کرده است.

امکان
1404/08/24 - 17:27- سایرفناوری ها

امکان اتصال گوشی‌های موبایل در ایران به استارلینک فعلاً قابل تحقق نیست

هر چند استارلینک در برخی کشورها آزمایش‌هایی برای ارائه اینترنت مستقیم روی موبایل را آغاز کرده است، اما بررسی‌های فنی و مقرراتی نشان می‌دهد که چنین امکانی در ایران فعلاً قابل تحقق نیست.

ایکس
1404/08/24 - 17:21- توییتر

ایکس «چت» را جایگزین دایرکت کرد

شبکه اجتماعی ایکس از پلتفرم چت به عنوان جایگزین دایرکت رونمایی کرد.