about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سفارت روسیه ادعای مقامات استرالیا مبنی بر حمله روسیه به اوکراین را رد کرد

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سفارت روسیه در کانبرا ادعای مقامات استرالیا مبنی بر دست داشتن روسیه در حملات سایبری اخیر به بانک‌ها و شبکه‌های وزارت دفاع اکراین را رد کرد. پیش‌تر وزارت خارجه استرالیا بیانیه مشترک ماریس پین، وزیر امور خارجه، کارن اندروز، وزیر امور داخلی و پیتر داتون وزیر دفاع را منتشر کرده بود که در آن سازمان اطلاعات نظامی روسیه مسئول حملات سایبری به مؤسسات و ادارات اوکراین معرفی‌شده بود. 

الکسی پاولوفسکی، سفیر روسیه در استرالیا دراین‌باره می‌گوید انتساب حملات سایبری اخیر علیه اوکراین به روسیه همچون پیش‌بینی‌های اطلاعاتی ایالات‌متحده در مورد تهاجم قریب‌الوقوع روسیه به اوکراین که تقریباً هرروز و چندین هفته شنیده می‌شود، بی‌اساس است. 

پاولوفسکی اظهار داشت:

روسیه را به‌طور غیرمنطقی متهم به اخلال در بیزنس و خدمات حیاتی و همچنین نقض اعتماد عمومی در اوکراین متهم کردند. اما در این رابطه، هیچ‌چیز قابل‌مقایسه با خسارت ناشی از کمپین دروغ‌پراکنی هراس افکن که توسط سیاستمداران و رسانه‌های غربی به راه افتاده، نیست که به گفته رئیس‌جمهور زلنسکی، حداقل 12.5 میلیارد دلار برای اقتصاد کشور خسارت وارد کرده است. 

در مورد خسارت 12.5 میلیارد دلاری، زلنسکی 28 ژانویه در مصاحبه‌ای با رسانه‌های خارجی پس از ادعاهای رسانه‌ای مبنی بر «تهاجم احتمالی فدراسیون روسیه در پایان ژانویه» خبر داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.