about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هک مک بوک ها توسط NSA

یکی از کارمندان سابق ان اس ای (NSA) طی گزارشی اعلام کرد که این سازمان برای هک و نفوذ به مک بوک ها از حمله ای به نام «Evil Maid» استفاده می کرده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ کارمند اداره سابق NSA خبر از هک مک بوک ها داده است. وی نام این حملات را «Evil Maid» گذاشته است.

از آن جایی که با دسترسی فیزیکی به تجهیزات امکان هک یا بارگذاری بدافزار ها آسان تر می شود، این سازمان با ایجاد دسترسی فیزیکی به سیستم های رایانه ای اقدام به نفوذ و بارگذاری بدافزارها می کند.

ان اس ای از روش های مختلفی برای اعمال نفوذ استفاده می کرده است، به عنوان مثال با ورود به اتاق قربانی در هتل و سوء استفاده از غیاب او اقدام به نفوذ و بارگذاری بدافزار می کرده است.

این کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا «Patrick Wardle» راه حلی را برای برون رفت از این مشکل و جلوگیری از دسترسی به مک بوک ها ارائه کرده است. Patrick Wardle برنامه ای طراحی کرده که همواره به محض گشودن لپ تاپ به صاحب خود اطلاع می دهد.

Wardle توضیح داد که در یکی از این نفوذ ها، قربانی در هتلی در مسکو اقامت داشته و در زمانی که در اتاق حضور نداشته خدمتکار هایی که جهت نظافت مراجعه کرده بودند با دسترسی فیزیکی به مک بوک شخص، اقدام به سرقت اطلاعات کرده اند.

برنامه ای که برای جلوگیری از این دسترسی غیر مجاز ساخته شده است ویژگی های منحصر به فردی دارد. این برنامه برای سیستم عامل iOS بوده و به صاحب مک بوک دسترسی غیر مجاز را اطلاع می دهد. صاحب مک بوک می تواند تصمیم بگیرد که چه رفتاری در مقابل شخص انجام دهد به طور مثال از طریق وب کم تصویر وی را ضبط کند یا فعالیت های شخص مهاجم را ذخیره کند و...  حتی این برنامه می تواند با پخش صدای هشدار دهنده دیگران را نیز آگاه سازد.

وی در آخر عنوان کرد که این برنامه به طور صد در صد شما را ایمن نمی کند و این احتمال دور زدن آن از سوی جاسوسان ممکن است فراهم شود.

در کل با توجه به نفوذ و سرقت اطلاعات حفظ هوشیاری برای همه افراد لازم بوده ضمناً این نکته را باید در نظر گرفت که به یک کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا نمی توان به طور حتم اطمینان کرد زیرا برنامه ای با این توانایی که به وب کم شما دسترسی داشته و فعالیت های نفوذ گر را ذخیره می کند و... خود می تواند یک برنامه جاسوسی و نفوذ باشد، به عبارتی دیگر دشمنی است که در لباس دوست ظاهر شده است.
 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.