about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

موسسه خبری سایبربان: اطلاعات شخصی تمام پزشکان دارای مجوز در کشور پورتو ریکو  توسط مجرمان اینترنتی به سرقت رفت. جزئیاتی چند در مورد این حادثه وجود دارد، اما با توجه به گزارش آسوشیتد پرس، پزشکان و جراحان کالج  Puertorican از FBI و وزارت دادگستری پورتوریکو خواستند تا این موضوع را بررسی کنند.

گفته می‌شود از زمانی که سیستم‌های این سازمان نقض شده اند، پزشکان ایمیل‌های آزار دهنده ای را دریافت می‌کنند.

هنوز معلوم نیست که چه نوع اطلاعاتی به خطر افتاده، اما مقامات رسمی می‌گویند که مهاجمان می‌توانند از هویت پزشکان سوء استفاده کرده و به ارائه نسخه‌های جعلی پزشکی بپردازند.

تعداد پزشکانی که تحت تاثیر این حمله قرار گرفته اند هنوز مشخص نیست، اما  DataBreaches.net مقاله قدیمی از آسوشیتد پرس را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد نزدیک به ده هزار  پزشک در پورتوریکو وجود دارد./
تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.