about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

هر روز شاهد انتشار اخبار متفاوتی در رابطه با فیلتر شدن تلگرام هستیم. در جدیدترین اظهار نظر، ابوالحسن فیروزآبادی اعلام کرده که هنوز تصمیم قطعی برای فیلتر تلگرام گرفته نشده است.


به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ ابوالحسن فیروزآبادی اظهار داشت: «علت صحبت در مورد فیلترینگ تلگرام برای زمان‌بندی کارهایی است که باید درباره پیام‌رسان‌ها انجام شود.»

فیروزآبادی تأکید کرد که اقدامات صورت گرفته در مورد تلگرام ایجابی بوده است. وی در این خصوص چنین اظهار نظر کرد: «نگاه ما این است که فضای مجازی فراتر از یک پیام‌رسان است و یک گستره سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و حتی زیست‌محیطی است و در این زمینه نگاه ما باید توسعه‌ای باشد.»

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه اتکا به یک سکو در این عرصه، ناپایدار است، گفت: «اینکه ما کل رسانه و فعالیت اجتماعی‌مان را روی یک رسانه ناپایدار گذاشتیم، صحیح نیست.»

وی تجدید نظر در رابطه با تلگرام را حتمی و لازم می‌داند.

فیروزآبادی در پایان اعلام کرد که هنوز تصمیمی قطعی در رابطه با اینکه تلگرام چه زمانی فیلتر خواهد شد، گرفته نشده است. جمعه گذشته روس‌ها به‌‌روشنی اعلام کردند که پس از پایان ضرب‌الاجل تلگرام برای ارائه کلید‌های رمزنگاری، این پیام‌رسان را در کشور روسیه فیلتر خواهند کرد.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.