about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پس‌ازآن که آمریکا کره شمالی را به حمله هکری به سامانه‌های مالی متهم کرد، انگلستان نیز ضمن تأیید این موضوع برخی کشورها را به حمله سایبری برای دستیابی به تحقیقات واکسن کرونا متهم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سیاران مارتین (Ciaran Martin)، رئیس مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، اخیراً مدعی شده مجرمان سایبری و چندین کشور با استفاده از ویروس‌های رایانه‌ای، تحقیقات دانشگاهی و اسرار دولتی را به سرقت می‌برند. وی همچنین افزود این کشورها با استخدام هکرها و از طریق دسترسی به سیستم افراد سرشناس تلاش می‌کنند به‌صورت پنهانی ایمیل این افراد را سرقت کرده یا تحرکات آن‌ها را ردیابی کنند.

مارتین 45 ساله در ادامه اظهار داشت:

سلاح‌های سایبری که برای منافع مالی استفاده می‌شوند ممکن است غیرقابل‌کنترل شده و ناخواسته به شرکت‌ها یا خدمات عمومی سرایت کنند.

وی خاطرنشان کرد:

آنچه شب‌ها مرا بیدار نگه می‌دارد، آسیب‌های احتمالی ناشی از حملات سایبری دسته اول هستند که مجرمان در اثر استفاده از ابزارهای سایبری و عدم کنترل این ابزارها می‌توانند به بار بیاورند. احتمالاً اصلی‌ترین دلیل حملات به اصلاح دسته اول ویروس غیرقابل‌کنترلی است که به‌طور تصادفی توسط هکرها منتشر می‌شود و ناخواسته شرکت‌ها و خدمات عمومی را دچار اختلال می‌کند.

سیاران مارتین مدعی شد کشورهایی نظیر روسیه و چین در حال افزایش جنگ سایبری هستند تا از این طریق کشورهای غربی را تضعیف کرده و اطلاعات این کشورها را به سرقت ببرند. وی به‌عنوان نمونه گفت، روسیه قصد داشت با نفوذ به دانشگاه آکسفورد تحقیقات واکسن کرونا را به سرقت ببرد.

او در ادامه ادعاهای خود اظهار داشت:

هکرهای روسی انگلستان را در جبهه‌های مختلف هدف حمله سایبری قرار داده که ازجمله آن‌ها می‌توان به زیرساخت‌های ملی، تحقیقات پزشکی و فرآیندهای دموکراتیک انگلیس و متحدانش اشاره کرد.

مارتین در مورد کشور چین نیز مدعی شد، هکرهای چینی همچنان به دنبال مزیت اقتصادی از طریق سرقت گسترده مالكیت معنوی هستند و در حال حاضر به‌شدت دنبال این هستند که كنترل فناوری‌های راهبردی را به دست‌گیرند.

این مسئول اجرایی انگلستان در ادامه اتهام‌پراکنی‌های خود، از ایران به‌عنوان کشوری یادکرد که با بهره‌گیری از صدها متخصص کامپیوتر در سامانه‌های آنلاین دیگر کشورها تداخل ایجاد می‌کند. او مدعی شد، هکرهای ایرانی اشتیاق زیادی به مجموعه داده‌های بزرگ دارند تا از این طریق افراد موردعلاقه خود را ردیابی و خدمات كشورها را در زمان وقوع تنش مختل كنند.

او در انتها کره شمالی را هم بی‌نصیب نگذاشت و مدعی شد، هکرهای این کشور نیز با حمله به سامانه‌های مالی در حال سرقت پول برای رژیم پیونگ‌یانگ هستند.

وزارت امور خارجه کره شمالی ضمن تکذیب این اتهام‌پراکنی‌ها از آمریکا به‌عنوان مغز متفکر جرائم سایبری یادکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/04/23 - 22:00- آمریکا

هشدار کارشناسان درمورد حملات سایبری علیه برندهای بزرگ

کارشناسان امنیت سایبری نسبت به حملات فزاینده سایبری علیه برندهای بزرگ مانند کارتیه هشدار دادند.

کنترل‌های
1404/04/23 - 20:59- آسیا

کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی توسط مالزی

مالزی کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی با منشأ آمریکایی را اعمال می‌کند.

چت‌بات‌های
1404/04/23 - 20:29- هوش مصنوعي

چت‌بات‌های هوش مصنوعی، جایگزین دوست واقعی شدند

کودکان به‌جای دوستان واقعی به چت‌بات‌های هوش مصنوعی روی می‌آورند.