about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

این دو شرکت قصد دارند کارخانه مشترک ساخت باتری خود را در گوتنبرگ تا سال 2025 کلید بزنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت خودروساز Volvo Cars (VOLCARb.ST) و شرکت سازنده باتری Northvolt روز جمعه گفتند که کارخانه مشترک باتری خود را در گوتنبرگ، در غرب سوئد ایجاد خواهند کرد.

شرکت های مستقر در سوئد گفتند که این کارخانه 50 گیگاوات ساعتی (GWh) جدید تا حدود 3000 شغل ایجاد می کند و سلول های باتری را به طور خاص برای استفاده در خودروهای تمام برقی ولوو و Polestar می سازد. این عملیات در سال 2025 آغاز خواهد شد.

این دو شرکت سال گذشته اعلام کردند که یک سرمایه گذاری مشترک برای توسعه باتری ها، از جمله راه اندازی یک کارخانه بزرگ در جهت تولید و یک مرکز تحقیق و توسعه، با سرمایه گذاری کل حدود 30 میلیارد کرون (3.3 میلیارد دلار) تشکیل خواهند داد.

نورث ولت و ولوو گفتند آدریان کلارک (Adrian Clarke)، مدیر سابق تسلا، به عنوان رهبر این شرکت تولیدی منصوب شده است.پیتر کارلسون (Peter Carlsson)، مدیرعامل Northvolt که قبلاً برای تسلا کار می کرد، به یک خبرگزاری گفت:

 او (آدریان کلارک) با تجربه ای فراوان و طولانی از تسلا آمده است و همچنین در مورد نحوه ساخت این نوع کارخانه ها اطلاعات خوبی دارد.

خاویر وارلا (Javier Varela)، رئیس بخش مهندسی و عملیاتی شرکت ولوو گفت که دسترسی به انرژی، مهارت‌ها و زیرساخت‌های غیر فسیلی، عواملی برای انتخاب گوتنبرگ به عنوان زادگاه ولوو بوده است.

رقابت برای استعدادها بسیار شدید است و اکثر مهندسان باتری در آسیا مستقر هستند. تسلا (TSLA.O) و شرکت های آسیایی مانند LG (051910.KS) و Samsung SDI نیز در حال راه اندازی کارخانه هایی در اروپا هستند.

کارخانه عظیم نورث ولت در شهر Skelleftea سوئد، اولین سلول باتری خود را در پایان دسامبر مونتاژ کرد و اولین شرکت اروپایی بود که باتری را در اروپا طراحی و تولید کرد.

کارلسون گفت که ابن کار طبق برنامه اجرا می شود، اگرچه به گفته او مشکلات زنجیره تامین جهانی، کمبود نیمه رسانا ها و  کووید 19 آن را بیشتر به چالش تبدیل کرده است. او گفت: این زمان یکی از سخت ترین زمان هاست.

شرکت خودروساز ولوو که اکثریت آن متعلق به هلدینگ جیلی چین (GEELY.UL) است، قصد دارد تا اواسط این دهه 50 درصد خودروهای تمام برقی و تا سال 2030 خودروهای کاملاً الکتریکی بفروشد.

شرکت نورث ولت که بزرگترین سهامدار آن فولکس واگن (VOWG_p.DE) است، تاکنون بیش از 30 میلیارد دلار قرارداد از مشتریانی مانند BMW، Fluence، Scania، Volkswagen، Volvo Cars و Polestar دریافت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.