about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

گوگل در مورد ۱۶ اپلیکیشنی که برای گوشی‌های هوشمند خطرناک هستند، هشدار داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به کاربران گوشی‌ها و دستگاه‌های اندرویدی نسبت به گسترش تعدادی از برنامه‌های مخرب که اخیراً در فروشگاه Google Play ممنوع شده‌اند، هشدار داده شده است.

بر اساس گزارش ها، بیش از ۲۰ میلیون کاربر اندرویدی ۱۶ برنامه را از فروشگاه Google Play دانلود کرده اند، بدون این که متوجه باشند که دارای بدافزار هستند.

گزارش‌ها حاکی از آن هستند که این برنامه‌های محبوب حاوی نرم‌افزار مخربی به نام Clicker هستند که کلاهبرداران آنلاین از آن برای کسب درآمد تبلیغاتی غیرقانونی سوء استفاده می‌کنند.

ویژگی این نرم افزار مخرب اجرا در پس زمینه، تخلیه منابع تلفن یا دستگاه هوشمند و گرم شدن بیش از حد آن است که منجر به عملکرد پایین می‌شود و علاوه بر مصرف حجم بالایی از داده‌ها باتری آن نیز سریعتر از آنچه که باید تمام می‌شود.

کارشناسان امنیت سایبری موفق به کشف این برنامه‌های مخرب شده اند که یکی از آن‌ها بیش از ۱۰ میلیون بار دانلود شده است و گوگل را از این موضوع مطلع کرده و بعدا آن‌ها را از فروشگاه گوگل پلی خود حذف کرده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که علی‌رغم حذف این اپلیکیشن‌ها از فروشگاه آنلاین، همچنان روی میلیون‌ها دستگاه و گوشی اندرویدی وجود دارند؛ بنابراین لازم است کاربران فورا آن‌ها را از گوشی و دستگاه‌های هوشمند خود حذف کنند.

رایج‌ترین برنامه‌های مخرب حاوی بدافزار Clicker عبارتند از:

High-Speed Camera DxClean

Flashlight+

K-Dictionary

Image Vault

کارشناسان نکات متعددی را به کاربران ارائه کرده اند که چگونه در اینترنت ایمن بمانند، به گونه‌ای که توصیه می‌کنند از نصب برنامه‌هایی که کاربر به آن‌ها نیازی ندارد خودداری کرده و مراقب برنامه‌هایی که تعداد دانلود‌های زیادی دارند، ولی در مورد آن‌ها نظرات کمی وجود دارد باشند.

آن‌ها همچنین توصیه می‌کنند در مورد برنامه‌هایی که مجوز‌های ویژه درخواست می‌کنند یا درخواست دسترسی به مجوز‌های غیر مرتبط با شغل تبلیغ شده دارند، احتیاط کنید.

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.