about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گوگل به کمپین های سیاسی هشدار داد تا برای مقابله با مهاجمان سایبری که از ابزارهای هوش مصنوعی در نفوذ جدید و عملیات هک پیرامون انتخابات فدرال در سال 2024 استفاده می کنند، آماده شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، چارلی اسنایدر، رئیس سیاست امنیتی گوگل، روز چهارشنبه گفت که تیمش مهاجمان سایبری را مشاهده کرده است که هوش مصنوعی را برای دستکاری افراد و بهبود مهارت های زبانی آنها برای فریب قربانیان، آزمایش می کرده است.

در یک نشست امنیت سایبری در دفاتر گوگل ویرجینیا، آقای اسنایدر گفت که گوگل در حال سرمایه گذاری "بسیار سنگین" در ابزارهای هوش مصنوعی برای دفاع در برابر مهاجمان سایبری است که با هوش مصنوعی بازی می کنند.

آقای اسنایدر گفت:

ما تاکنون دریافته‌ایم که آنها کاملاً از هوش مصنوعی برای تولید محتوای غیر معتبر، تبلیغات و موارد مشابه استفاده می‌کنند و من فکر می‌کنم عادلانه است که فرض کنیم آزمایش‌های بیشتری را در آن فضا خواهیم دید.

مهاجمان سایبری که کمپین های انتخاباتی را هدف قرار می دهند، علاقه مند به دسترسی و اطلاعات نامزدها و کارکنان آنها برای درک بهتر مانورهای سیاسی خصوصی و ایجاد هرج و مرج هستند.

به عنوان مثال، به گفته مت رودس، مدیر ستاد انتخاباتی نامزدی ناموفق آقای رامنی برای ریاست جمهوری، مهاجمان سایبری چینی کمپین ریاست جمهوری میت رامنی را در سال 2012 هک کردند.

آقای رودس در این اجلاس گفت که هکرهای چینی پرونده‌های کمپین رامنی را بررسی کردند و به شوخی گفت که خودش حتی آنها را نخوانده است.

رودس در این اجلاس که توسط کمپین های غیرانتفاعی دفاع دیجیتالی حمایت می شود، گفت:

آنها می‌خواستند ببینند آقای میت کجاست، کجا می‌رود، سیاست‌اش به کجا می‌رود، و هرگز اطلاعات را منتشر نکردند، که صادقانه بگوییم احتمالاً با اجرای برخی سیاست‌ها به ما لطف می‌کردند.

در سال 2019، آقای رودس به تشکیل تیم غیرانتفاعی کمپین های دفاع دیجیتالی (Defending Digital Campaigns) کمک کرد تا نامزدها بدون توجه به وابستگی سیاسی، به ابزارهای امنیت سایبری دسترسی داشته باشند.

او در این اجلاس گفت که برخی از دموکرات‌ها به این موضوع اهمیت می‌دادند، اما هیچ جمهوری‌خواهی در ابتدا این کار را نکرد.

نگرانی ها در مورد دخالت هک های دیجیتال در انتخابات بسیار گسترده تر شده است.

به گفته دیو وورهاوس، مدیر تیم یکپارچگی انتخابات جهانی گوگل، گوگل در حال آماده شدن برای ارائه ابزارهای جدیدی برای کمک به نامزدهای انتخاباتی در انتخابات 2024 است.

آقای ورهاوس گفت که ابزارهای جدید گوگل در آینده اعلام خواهند شد، اما هدف این غول بزرگ فناوری این است که کمپین ها را قادر سازد تا هر کاری را که برای امنیت لازم است، با یک ضربه سریع انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/13 - 16:28- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پروژه پهپادی در قطب جنوب

مدیرعامل سابق گوگل از پروژه پهپادهای قطب جنوب حمایت می‌کند.

همکاری
1404/07/13 - 13:33- هوش مصنوعي

همکاری ژاپن و شرکت اوپن اِی آی در بخش دولتی

ژاپن و شرکت اوپن اِی آی برای نوآوری هوش مصنوعی در بخش دولتی همکاری می‌کنند.

گسترش
1404/07/13 - 12:03- سایرفناوری ها

گسترش خدمات وب آمازون در ایالت تنسی

خدمات وب آمازون در حال گسترش مهارت‌های خود به اتحادیه فناوری مشاغل در ایالت تنسی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.