about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

هشدار اسرائیل در مورد حملات فیشینگ

اسرائیل، در مورد حملات فیشینگ با استفاده از صفحات جعلی فیس‌بوک هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چندی پیش اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) درمورد حمله فیشینگ با استفاده از صفحات جعلی پشتیبانی و سرویس فیس‌بوک برای سرقت اطلاعات شخصی و ورود به حساب‌ها هشدار داد.

این اداره سایبری گفت که هدف حمله فیشینگ در ابتدا کاربرانی بوده است که برای ترویج کسب و کارهای کوچک و متوسط در فیس‌بوک تبلیغات می‌کرده‌اند. هکرها با استفاده از صفحات جعلی تحت عنوان «حمایت از حساب‌های به‌روز» و تهدید قربانیان به قطع ارتباط با فیس‌بوک – به شیوه‌ای بسیار دشوار برای شناسایی – جعل هویت می‌کرده‌اند.

در این روش، هکرها کاربران فیس‌بوک را مجبور به ارسال اطلاعات شخصی به آنها برای دسترسی به حساب‌هایشان و سرقت اطلاعات آنها می‌کردند.

تیم آمادگی سایبری ملی رژیم صهیونیستی در اداره ملی سایبری اظهار داشت که صفحات فیشینگ پیام‌هایی را با علامت‌دار کردن صفحات کسب و کار رسمی اسرائیلی منتشر می‌کردند و از آنها می‌خواستند تا جزئیات حساب از طریق یک لینک ارائه شده تأیید کنند، درغیر این صورت حساب آنها قطع خواهد شد.

قربانیان با کلیک کردن روی لینک‌ها به صفحاتی متصل می‌شدند که نیازمند ورود نام‌های کاربری و رمزهای عبور کاربران بودند.

اداره سایبری ملی اسرائیل همچنین برای محافظت از صاحبان مشاغل در برابر حملات فیشینگ دستورالعمل‌هایی از جمله افزایش آگاهی کارمندان از طریق آموزش‌های دوره‌ای، جلوگیری از کاربرد پیوندهای ایمیل برای اتصال به فیس‌بوک و به‌روزرسانی مجموعه‌های امنیتی در پروفایل این صفحه اجتماعی را صادر کرد.

«ynet»، وب‌سایت خبری اسرائیل گزارش داد که پس از اطلاع فیس‌‎بوک در مورد این مشکل، صفحات جعلی حذف شدند.

اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، مسئول تمام جنبه‌های دفاع سایبری اسرائیل در حوزه غیرنظامی مانند : تدوین خط‌مشی سیاسی، ایجاد قدرت فناوری و دفاع عملیاتی در فضای سایبری است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.