about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

اداره سایبری ملی اسرائیل نسبت به افزایش حملات سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) نسبت به افزایش تلاش هکرهای ضد اسرائیلی برای انجام حملات سایبری در ماه رمضان هشدار داد. بنابر ادعای این اداره صهیونیستی، مانند سال‌های گذشته، این ماه از سال با تلاش برای جلب توجه عمومی و انتقال پیام‌های ضد اسرائیلی، با استفاده از تعداد زیادی اخبار جعلی در این فرآیند، مشخص می‌شود.

هفته گذشته، اداره سایبری ملی اسرائیل متوجه افزایش حملات «DDOD» به تعدادی از وب‌سایت‌های اسرائیلی شد که در نتیجه به مدت کوتاهی در چارچوب یک فعالیت هکری به نام «#OPIsrael» مختل شدند. سازمان صهیونیستی هشدار داد که انتظار می‌رود این فعالیت‌ها پیش از «روز قدس»، که در 14 آوریل برگزار می‌شود، بیشتر شود.

اداره سایبری ملی اسرائیل مدعی شد :

«هر ساله در این دوره، حملاتی مانند تخریب وب‌سایت، توزیع پیام‌های فیشینگ، هک رسانه‌های اجتماعی، حملات DDoS، نفوذ به وب‌سایت‌های شرکت و نشت اطلاعات مشاهده می‌شود؛ حملات متداول اضافی مربوط به شرکت‌های ذخیره‌سازی و ساخت وب‌سایت است که در تلاش برای ایجاد یک حمله گسترده‌تر است که آگاهی را افزایش می‌دهد. برآورد می‌شود که امسال نیز تلاش‌های مشابهی با استفاده از ابزارهای ساده و بهره‌برداری از ضعف‌های رایج در حوزه سایبری انجام شود.»

سازمان صهیونیستی خاطرنشان کرد که در حفاظت از حوزه سایبری اسرائیل، به ویژه با شرکت‌های ذخیره‌سازی وب‌سایت، فعال بوده است. در عین حال، این اداره یک سری توصیه‌ها را منتشر کرده است : از باز کردن پیوندهای ناشناخته یا دانلود فایل‌های ناشناس خودداری کنید. از دادن اطلاعات شخصی مانند رمز عبور، کدها یا جزئیات حساب خودداری کنید. فقط برنامه‌ها را از فروشگاه‌های آنلاین رسمی دانلود کنید. مطمئن شوید که رمزهای عبور قوی دارید که برای هر حساب کاربری متفاوت است. تأیید چند عاملی در همه حساب‌ها را اجرا کنید.

شرکت امنیت سایبری چک پوینت در گزارش هفتگی اطلاعات تهدید خود گفت که گروه هکریست «Anonymous Sudan» را ردیابی کرده که در انجام حملات DDoS متعدد علیه سازمان‌ها در اروپا، استرالیا، اسرائیل و بیشتر در اروپا دست داشته که اغلب در واکنش به فعالیت ضد مسلمانان تلقی می‌شود. پژوهشگران اظهار داشتند که در حال حاضر، این گروه به عنوان یک گروه فرعی از گروه هکتیویست‌های «Killnet» وابسته به روسیه شناخته می‌شود و از برنامه‌های آن حمایت می‌کند.

لیور فرنکل (Lior Frenkel)، رئیس انجمن سایبری در انجمن فناوری پیشرفته اسرائیل و بنیانگذار و مدیرعامل «Waterfall Security» توضیح داد :

«حملات از این نوع بخشی از یک کمپین گسترده به نام «OpIsrael» است که هر ساله در بازه زمانی روز استقلال اسرائیل انجام می‌شود. اگرچه هدف معمولاً از بین بردن وب‌سایت‌ها است، اما برخی حملات با هدف آسیب رساندن به فعالیت‌های تجاری و ایجاد اختلال در فرآیندهای تولید انجام می‌شود. انجمن سایبری در روزهای اخیر چندین سؤال در مورد حملات سایبری به شرکت‌های صنعتی دریافت کرده که برخی از آنها را می‌توان به این زمان از سال نسبت داد. ما دائماً برای کمک به بخش صنعتی اسرائیل در افزایش سطح دفاعی و آمادگی خود در برابر حملات سایبری، حتی بیشتر در این دوره، کار می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/09/01 - 15:36- آسیا

تلاش اندونزی برای صیانت از کودکان در فضای سایبری

اندونزی تلاش‌های خود را برای محافظت از کودکان در فضای سایبری افزایش و در اولویت قرار داد.

تقویت
1404/09/01 - 15:26- آسیا

تقویت امنیت سایبری در عربستان

شرکت‌های «Ampcus Cyber» و هیسناک برای تقویت امنیت سایبری عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.