about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مشتریان وودافون با ایمیل‌های مربوط به صورتحساب جعلی مورد هدف قرار گرفته اند. هدف مجرمان سایبری اتصال قربانیان به وب سایت جعلی وودافون است.

موسسه خبری سایبربان: مشتریان وودافون با ایمیل‌های مربوط به صورتحساب جعلی مورد هدف قرار گرفته اند. مجرمان سایبری در حال ارسال چنین پیام هایی به قربانیان هستند به این امید که بتوانند اطلاعات شخصی را دریافت و آنها را به یک وب سایت جعلی وودافون متصل کنند.

ایمیل‌های شناسایی شده با موضوع "بررسی صورتحساب بصورت آنلاین"  ایجاد و به همراه خود چنین متنی را ارسال می‌کنند: " مشتری گرامی، به اطلاع می‌رساند صورتحساب ماهانه تان برای مشاهده آنلاین آماده گردیده و در حساب آنلاین وودافون قرار دارد. شما می‌توانید با کلیک بر روی لینک زیر صورت حساب خود را مشاهده نمایید."

کسانی که بر روی لینک کلیک می‌کنند به یک صفحه جعلی وودافون وارد شده که در آنجا باید نوع حساب، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایند. سپس، قربانیان به وب سایت واقعی وودافون متصل می‌شوند.

در صورتی که چنین ایمیلی را مشاهده کردید بی وقفه آن را حذف نمایید. اگر قربانی این حمله هستید، رمز عبور حساب کاربری وودافون خود و یا تمام کلمات عبور مشابه برای حساب‌های آنلاین دیگر را تغییر دهید./
 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.