about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان، محمود واعظی در مراسم راه‌اندازی پروژه مانیتورینگ فضای فرکانسی منطقه غرب و شمال غرب کشور که صبح امروز در استان قزوین به بهره‌برداری رسید، بر راه اندازی دیتا سنتر این استان تأکید کرد و گفت: «به هر میزان هزینه برای راه اندازی این پروژه نیاز باشد، آن را اختصاص می‌دهیم و انتظار داریم در دهه فجر امسال دیتاسنتر استان قزوین راه‌اندازی شود.»
وی با اشاره به توسعه فیبر نوری به میزان ۲۲۵ کیلومتر در استان قزوین گفت: «ظرفیت شبکه انتقال زیرساخت این استان از ۲۱ هزار E۱ به ۷۳ هزار E۱ طی دو سال اخیر رسیده است و قرار است تا پایان دولت به ۲۲۷ هزار E۱ افزایش یابد.»
وی با اشاره به ظرفیت ۶۰ گیگابیتی دسترسی در شبکه دیتای استان قزوین گفت: «هم اکنون بیش از ۵۰ درصد ظرفیت شبکه دیتای این استان خالی است.»

 

هزینه تبلیغات تلویزیونی همراه اول و ایرانسل
وزیر ارتباطات در پاسخ به گلایه نماینده سازمان صداوسیما مبنی بر عدم سیگنال رسانی از طریق فیبر نوری در این استان، گفت: صداوسیما نباید توقع خدمات رایگان از وزارت ارتباطات داشته باشد. وی با بیان اینکه دو اپراتور همراه اول و ایرانسل، هرکدام هزینه‌ای بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان برای تبلیغات تلویزیونی به صدا و سیما پول می‌دهند، افزود: «دولت نیز ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه وزارت ارتباطات را به صدا و سیما اختصاص داده است.»
واعظی با بیان اینکه وظیفه ما این است که هر آنچه امکانات داریم در اختیار صدا و سیما قرار دهیم گفت: «سیگنال رسانی از طریق فیبر نوری به مراکز اصلی این استان رسیده است و برای مراکز فرعی باید صدا و سیما هزینه کند.»
وی با اشاره به بودجه ۴ هزار میلیارد تومانی وزارت ارتباطات گفت: «از این رقم تنها ۲۵۰۰ میلیارد تومان بودجه به وزارت ارتباطات اختصاص یافت که تاکنون ۱۶۱۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.»
وزیر ارتباطات در مورد برنامه‌های این وزارتخانه برای توسعه اینترنت گفت: «هم اکنون ۳۷۰ روستا دارای اینترنت هستند که تا پایان امسال ۴۱۲ روستا را تحت پوشش اینترنت قرار می‌دهیم که با اجرای این پروژه تا پایان امسال اینترنت به تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار قزوین می‌رسد. همچنین تا پایان امسال تمامی روستاهای بالای ۱۰ خانوار نیز دارای ارتباط تلفنی می‌شوند.»
وزیر ارتباطات در مورد دستور گمرک برای رجیستری گوشی‌های موبایلی گفت: «موضوع رجیستری و ثبت گوشی قبل از ورود به کشور از گذشته مطرح بوده و می‌تواند با ورود گوشی‌های قاچاق و غیر اصل یعنی سرقت‌هایی که در این زمینه انجام می‌شود، مقابله کند؛ اما از اینکه این پروژه از سوی گمرک در چه زمانی اجرایی شود، اطلاع کافی ندارم.»

 

منبع: مهر

 

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.