about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

یکی از مقامات نیروی فضایی آمریکا اعلام کرد این نیرو قصد دارد کارشناسان سایبری خود را افزایش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مجله دفاع ملی آمریکا به‌تازگی گزارش داد، ژنرال دیانا برت (Gen. DeAnna Burt) فرمانده عملیات‌های فضایی نیروی فضایی آمریکا اعلام کرده این نیرو قصد دارد کارکنان سایبری بیشتری را به کار گیرد.

برت در جلسه‌ای در مؤسسه میشل (Mitchell Institute) گفت:

فرماندهی فضایی آمریکا در حال بحث و گفتگو با نیروی هوایی و فرماندهی سایبری آمریکا در خصوص افزایش نیروی کار سایبری خود است.

وی در ادامه اظهار داشت:

فرماندهی فضایی آمریکا برای رسیدگی به جنبه‌های امنیت سایبری ارتباطات ماهواره‌ای و شبکه‌های داده به تخصص نیاز دارد.

این ژنرال آمریکایی افزود:

حوزه سایبری همچنین فرصت‌هایی را برای همکاری با بخش خصوصی فراهم می‌کند که این پتانسیل را دارد تا به فرماندهی فضایی آمریکا در شناخت رفتارهای دشمن کمک کند.

ژنرال دیانا برت در انتها خاطرنشان کرد:

من انتظار دارم نیروی فضایی آمریکا نیروی کار سایبری موردنیاز را طی 3 تا 5 سال فراهم کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/25 - 10:45- آفریقا

هشدار اینترپل نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا

اینترپل در گزارشی نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا و ایجاد خسارات قابل توجه هشدار داد.

معامله
1404/05/25 - 10:31- تروریسم سایبری

معامله 305 میلیون دلاری استارت‌آپ‌های امنیت سایبری اسرائیلی و آمریکایی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی فایندگز توسط شرکت آمریکایی دیجینکس در معامله‌ای به ارزش ۳۰۵ میلیون دلار خریداری شد.

متهم
1404/05/25 - 10:04- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای روسی به خرابکاری در سد نروژ

پلیس نروژ ادعا کرد که هکرهای طرفدار روسیه پشت خرابکاری سد در ماه آوریل بوده‌اند.