about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نوکیا با هدف تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرمایه گذاری در حوزه فناوری‌های نسل پنجم و رایانش ابری ۱۰ هزار نیروی کار خود را اخراج می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، نوکیا در حال حاضر حدود ۹۰ هزار کارمند دارد که قصد دارد با اخراج ۱۰ هزار نفر از آنها این تعداد را به ۸۰ هزار نفر کاهش دهد.

این شرکت امیدوار است با اخراج نیروهای کار یادشده بتواند تا قبل از پایان سال ۲۰۲۳ حدود ۶۰۰ میلیون یورو در مخارج خود صرفه‌جویی کند. این مبلغ در زمینه تولید محصولات جدید مبتنی بر فناوری نسل پنجم و محصولات شبکه‌ای مبتنی بر رایانش ابری و همین طور در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری خواهد شد.

نوکیا قصد دارد استراتژی خود را در این زمینه طی روزهای آینده اعلام کند. همچنین قرار است تغییراتی در ساختار این شرکت برای سرمایه گذاری در حوزه‌های جدید فناوری صورت بگیرد. نوکیا برای ارائه خدمات تازه با گوگل، مایکروسافت و آمازون همکاری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/09/01 - 15:36- آسیا

تلاش اندونزی برای صیانت از کودکان در فضای سایبری

اندونزی تلاش‌های خود را برای محافظت از کودکان در فضای سایبری افزایش و در اولویت قرار داد.

تقویت
1404/09/01 - 15:26- آسیا

تقویت امنیت سایبری در عربستان

شرکت‌های «Ampcus Cyber» و هیسناک برای تقویت امنیت سایبری عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.