about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

نوکیا با هدف تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرمایه گذاری در حوزه فناوری‌های نسل پنجم و رایانش ابری ۱۰ هزار نیروی کار خود را اخراج می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، نوکیا در حال حاضر حدود ۹۰ هزار کارمند دارد که قصد دارد با اخراج ۱۰ هزار نفر از آنها این تعداد را به ۸۰ هزار نفر کاهش دهد.

این شرکت امیدوار است با اخراج نیروهای کار یادشده بتواند تا قبل از پایان سال ۲۰۲۳ حدود ۶۰۰ میلیون یورو در مخارج خود صرفه‌جویی کند. این مبلغ در زمینه تولید محصولات جدید مبتنی بر فناوری نسل پنجم و محصولات شبکه‌ای مبتنی بر رایانش ابری و همین طور در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری خواهد شد.

نوکیا قصد دارد استراتژی خود را در این زمینه طی روزهای آینده اعلام کند. همچنین قرار است تغییراتی در ساختار این شرکت برای سرمایه گذاری در حوزه‌های جدید فناوری صورت بگیرد. نوکیا برای ارائه خدمات تازه با گوگل، مایکروسافت و آمازون همکاری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.