about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

نمایشگاه هوش مصنوعی با ارائه آخرین دستاورد‌های فناورانه ۵۷ شرکت برتر کشور در حوزه هوش مصنوعی در اصفهان برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دبیر پنجمین رویداد " جایزه مصطفی (ص) " گفت: ۵۷ شرکت حاضر در این نمایشگاه از بین ۲۴۷ شرکت انتخاب شدند و دستاورد‌های این شرکت‌ها در زمینه هوش مصنوعی تجاری سازی شده است.
حسین ربانی افزود: این رویداد علمی وفناورانه از برنامه‌های پنجمین دوره آئین اعطای جایزه مصطفی (ص) با ارائه حمایت‌ها وتسهیلات ۱۰ صندوق و شرکت سرمایه گذاری برتر کشور در حوزه هوش مصنوعی برپا می‌شود.
وی گفت: نمایشگاه هوش مصنوعی اصفهان یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی در این زمینه در کشور است که هفتم مهرماه از ساعت ۹ تا ۱۸ در جریان پنجمین رویداد " جایزه مصطفی (ص) " برگزار می‌شود.
دبیر این رویداد علمی افزود: شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه باید محصولی که در بازار ایران به فروش می‌رود و همچنین محصول آماده صادرات داشته باشند.
وی با بیان اینکه شرکت‌های منتخب برای حضور در نمایشگاه تخصصی هوش مصنوعی اصفهان، فناور و دانش بنیان هستند، گفت: از ۱۵ شرکت خارجی برای حضور در نمایشگاه دعوت به‌عمل آمد و درصورتیکه با مشکلی مواجه نشوند در این نمایشگاه حضور خواهند یافت.
وی تاکید کرد: اصفهان ظرفیت توسعه هوش مصنوعی و شرکت‌های خوبی در حوزه صنعت دارد بنابراین انتظار می‌رود با برپایی این نمایشگاه، این خطه به قطب هوش مصنوعی ایران تبدیل شود.
حسین ربانی گفت: شنبه هشتم مهر جاری هم در جریان رویداد جایزه مصطفی (ص) بزرگترین رویداد سرمایه گذاری در حوزه هوش مصنوعی در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار می‌شود.

جایزه مصطفی (ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع بکار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سال‌های ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.
بیش از ۱۵۰ نفر از دانشمندان جهان اسلام از ۴۰ کشور در پنجمین رویداد جایزه علم و فناوری مصطفی (ص) شرکت می‌کنند.

تازه ترین ها
شکایت
1404/09/25 - 09:55- آمریکا

شکایت تگزاس از پنج تولیدکننده تلویزیون هوشمند

ایالت تگزاس از پنج شرکت بزرگ تولیدکننده تلویزیون به دلیل استفاده از فناوری‌ای که آنچه مصرف‌کنندگان تماشا می‌کنند را ثبت می‌کند و به ادعای مقامات، فریب دادن مشتریان درباره این اقدام، شکایت کرده است.

تاثیر
1404/09/25 - 09:42- جرم سایبری

تاثیر حمله سایبری به پراسپر و کردیت 700 بر حدود ۲۰ میلیون نفر

دو نقض امنیتی اخیر در مؤسسات مالی، اطلاعات شخصی حساس میلیون‌ها نفر را افشا کرده است.

تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.