about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

نشست امنیت سایبر رهبران تجاری استرالیا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شورای تجارت استرالیا (Business Council of Australia) اخیراً میزبان نشست امنیت سایبر در سیدنی بود. نخست‌وزیر استرالیا، اعضای بازنگری امنیت سایبر این کشور و رهبران تجاری آن در مورد تهدیدات سایبری که متوجه استرالیا است، صحبت کردند. در این نشست در مورد نظریاتی که موجب بهسازی عملی امنیت سایبر این کشور می‌شود نیز بحث شد و امنیت سایبر به‌عنوان یک مسئله‌ی مهم برای مدیران اجرائی، شوراها و انجمن‌های مختلف مطرح شد. در این نظریات، همکاری دولت و بخش تجاری برای بهبود امنیت سایبر، در نظر گرفتن کمبودهای مهارتی امنیت سایبر و افزایش فرصت‌ها برای تجارت آنلاین استرالیا مورد مداقه قرار گرفت. لازم به ذکر است که دولت استرالیا قصد دارد که اقتصاد این کشور را امن‌تر و قوی‌تر کند؛ بنابراین در راستای نیل به این هدف، امنیت سایبری را در بخش اقتصادی و تجاری به‌عنوان رکن اصلی ملاحظه می‌کند. همچنین دولت استرالیا از سال ۲۰۱۴ به بازنگری در سیاست‌ها و راهبردهای امنیت سایبر این کشور پرداخته است و به‌زودی قصد دارد این بازنگری را به پایان برساند.
نکته‌ی مهم دیگر این است که با توجه به حرکت انگلیس به سمت تقویت اقتصاد و تجارت دیجیتال و فراهم کردن امنیت سایبری برای این دو حوزه و افزودن مطلب پیوستن لین لابن (lain Lobban)، مدیر سابق GCHQ، به گروهی از کارشناسانی که به امنیت سایبر استرالیا مشاوره می‌دهند، می‌توان نتیجه گرفت که انگلیس سعی دارد تا در عرصه‌ی امنیت سایبر تجارت و اقتصاد دیجیتال استرالیا وارد شود و به همین دلیل است که استرالیا به‌شدت سعی دارد امنیت سایبر این حوزه‌ها را تقویت کند.

 

تازه ترین ها
کوپایلت؛
1404/11/11 - 10:20- هوش مصنوعي

کوپایلت؛ اینترنت اکسپلورر جدید مایکروسافت

مایکروسافت کوپایلت قرار بود جلوتر از رقبا حرکت کند؛ ابزاری که به‌صورت پیش‌فرض روی تسک‌بار تمام کامپیوترهای ویندوزی پین شده است.

اپل
1404/11/11 - 10:16- سایرفناوری ها

اپل یک استارتاپ هوش مصنوعی را در معامله‌ای ۲ میلیارد دلاری تصاحب کرد

اتحادیه اروپا به تازگی 15 شخص و 6 نهاد ایرانی را در فهرست تحریم‌هایش قرار داده است.

تحریم‌های
1404/11/11 - 09:45- سایرفناوری ها

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه شرکت‌ها و اشخاص حوزه اینترنت و فناوری

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران را که در نشست شورای وزیران امور خارجه اروپا وضع شد، اعلام کرد.