about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

لین لابن (Sir Iain Lobban)، مدیر سابق ستاد ارتباطات دولت بریتانیا (GCHQ)، به گروهی از کارشناسانی که به امنیت سایبر استرالیا مشاوره می‌دهند، پیوست.
نخست‌وزیر استرالیا، تونی ابوت (Tony Abbot)، بیان کرد که تجربه لین لابن در شکل‌گیری استراتژی استرالیا برای حفاظت بهتر از شبکه‌های این کشور در برابر حملات سایبری بسیار ارزشمند است.
وی افزود: "در حال حاضر کشور استرالیا با تهدیدهای رو به رشد سایبری مواجه است."
همچنین وی بیان کرد: "از زمانی که در اواخر سال گذشته در گزارشی به امنیت سایبر دولت استرالیا هشدار دادم، مرکز امینت سایبر این دولت به 164 تهدید سایبری که آژانس‌های دولت را تهدید می‌کرد، پاسخ داد. همچنین به شرکت‌های تجاری در پاسخ دادن به 2.981 تهدید سایبری، کمک کرد. در حالی بسیاری از این تهدیدها را نیز شرکت‌های تجاری خود موفق به پاسخ دادن شدند."
از دیگر کارشناسان امنیت سایبر استرالیا که در گزارش تونی ابوت آمده بود می‌توان به جنیفروستاکوت (Jennifer Westacott)، مدیرعامل شورای کسب‌وکار استرالیا، جان استوارت (John Stewart)، رئیس امنیت و افسر اعتماد شرکت سیسکو در ایالات‌متحده، مایک برگس (Mike Burgess)، مدیر امنیت اطلاعات شرکت مخابراتی استرالیایی تلسترا (Telstra) و تابیس فیکین (Tobias Feakin)، مدیر بین‌المللی مرکز سیاست سایبری در سازمان سیاست راهبردی استرالیا (ASPI) اشاره کرد.
این گزارش امنیت سایبر هنوز کامل نشده است و تا اواسط سال 2015 تکمیل می‌شود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد