about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

داده های شرکت DESFA یونان پس از یک حمله سایبری از سوی گروه Ragnar Locker نشت پیدا کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ DESFA (دِسفا)، بزرگترین توزیع کننده گاز طبیعی یونان تایید کرد که داده های آن ها به دنبال یک حمله سایبری نشت پیدا کرده و سیستم های آی تی آن ها از کار افتاده است.

دسفا مدعی است هکرها تلاش کردند به شبکه های این شرکت رخنه کنند اما با واکنش سریع تیم فناوری اطلاعات آن مواجه شدند. با این حال برخی از فایل ها و داده ها نشت پیدا کرده اند. 

دسفا برای محافظت از داده های مشتریان خود بسیاری ازسرویس های آنلاین خود را غیر فعال کرده است. 

دسفا این حمله سایبری را با دپارتمان جرایم سایبری پلیس، دفتر حفاظت از داده های ملی، وزارت ملی دفاع و وزارت انرژی و محیط زیست یونان نیز در میان گذاشته است. 

صحت این حمله زمانی تایید شد که گروه باج افزاری رَگنار لاکِر داده های این شرکت را نشت داد. طبق گزارش اف بی آی این گروه باج افزاری از ژانویه 2022 تا به الان 52 بار به شبکه زیرساخت های حیاتی آمریکا نفوذ کرده است.

گروه نام برده همچنین از شناسایی چندین آسیب پذیری امنیتی در سیستم های دسفا خبر داد و این شرکت را تهدید به انتشار داده های سرقت شده از آن ها کرد. (در صورت عدم پرداخت باج)

این حمله در شرایطی به یونان انجام شد که اروپا به دلیل قطع روابط خود با روسیه از لحاظ تامین گاز در وضعیت مبهمی قرار دارد. زمستان سختی برای اروپا در پیش رو خواهد بود!

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.