about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

نخستین رویداد ملی راه هوشمند با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نخستین رویداد ملی راه هوشمند به منظور تحقق توسعه و ارتقاء خدمت رسانی، با هدف شناسایی و بهره مندی صنعت حمل و نقل جاده ای از فناوری های نوین جهت خدمت رسانی بهتر و بیشتر به کاربران راه برگزار می شود.

این رویداد ملی با هدف هم‌اندیشی و کشف ایده‌های فناورانه تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، فناوران وجامعه علمی کشور توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در سال‌جاری برگزار می شود.

هدف از این رویداد، شناسایی، معرفی، تجاری سازی و نیز بهره برداری از محصولات و یا خدمات فناورانه محو درحوزه های: یکپارچه سازی و اتصال داده‌ها، مدیریت کلان داده و استخراج دانش، خودروهای خودران و زیرساخت‌های لازم، استانداردسازی سامانه‌های حمل و نقل هوشمند، ایجاد ارزش افزوده و افزایش اثربخشی سامانه‌ها، هوش مصنوعی واینترنت اشیاء و فناوری‌های نوین، کالیبراسیون خودکار سامانه‌های حمل و نقل هوشمند، شیوه‌های نوین اطلاع رسانی و مدیریت تقاضای سفر، مکان‌یابی، جانمایی و روش‌های سرمایه گذاری سامانه‌های حمل و نقل هوشمند و ایده های آزاد است.

فناوری‌های برتر این رویداد علاوه بر شرکت در نمایشگاه حمل و نقل ایران، ( ۲۶ و ۲۷ آذرماه)، مورد حمایت سازمان ملی راه داری نیز قرار خواهند گرفت.

علاقمندان اعم از اساتید، دانشجویان، فناوران و شرکت‌های فناور، نوپا و دانش بنیان و فعال صنعتی تا ۳۱ شهریور فرصت دارند طرح های خود را به دبیرخانه رویداد ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای www.irsmartroad.ir مراجعه و یا به شماره تلفن های ۶۶۱۷۵۹۳۷- ۰۲۱و ۰۹۱۹۷۳۴۹۲۷۹ تماس حاصل کنند.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.