about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

نیروی زمینی ارتش امریکا، تمام تلاش خود را معطوف به مهار قدرت هوش مصنوعی کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ژنرال بروس کرافورد (Bruce Crawford)، مدیر ارشد فناوری اطلاعات ارتش، پیش از همایش «TechNet Augusta» که در 22 اوت برگزار شد، اظهار داشت:

ارتش، با تلاش‌های وزارت دفاع، هم سو شده و از آن پشتیبانی‌های لازم را به عمل می‌آورد؛ تلاش‌هایی نظیر: ساخت مرکز مشترک هوش مصنوعی و طراحی رویکرد هوش مصنوعی وزارت دفاع.

دانا دیسی (Dana Deasy)، مدیر ارشد فناوری اطلاعات در وزارت دفاع، در سخنرانی خود در کنفرانس « DoDIIS » که در 13 اوت در اوهامای نبراسکا برگزار شد، بیان کرد:

 وزارت دفاع، رویکرد استفاده از هوش مصنوعی خود را به همراه طرح راه اندازی مرکز مشترک هوش مصنوعی، با کنگره در میان گذاشته است.

نسخه غیر محرمانه رویکرد مذکور، متعاقبا در سال جاری منتشر خواهد شد.

این مقام مسئول، با بیان ارائه قابلیت‌ها و مفاهیم نوین هوش مصنوعی از سوی مرکز فوق، خاطر نشان کرد که رویکرد مذکور در راستای حمایت از ماموریت‌های وزارت دفاع و عملکرد مشاغل، کمک رسانی خواهد کرد؛ همچنین نوآوران سنتی و نوین را به طریقی گرد هم می‌آورد که هرگز پیش از این نظیرش دیده نشده است. وی، از ارائه جزئیات بیشتر در خصوص این موضوع، خودداری کرد.
 

تازه ترین ها
رفع
1404/04/12 - 10:35- آسیب پذیری

رفع چهارمین آسیب‌پذیری روزصفر گوگل

گوگل چهارمین آسیب‌پذیری روز صفر فعال کروم در سال ۲۰۲۵ را برطرف کرد.

تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.