about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رژیم صهیونیستی، صادرات فناوری سایبری خود را به عربستان سعودی، امارات و مراکش منع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ روزنامه مالی اسرائیلی کالکالیست (Calcalist) گزارش داد که رژیم صهیونیستی پس از نگرانی در مورد سوءاستفاده احتمالی از برنامه هک فروخته شده از سوی گروه اسرائیلی «NSO»، متخصص در توسعه نرم‌افزارهای جاسوسی، فهرست کشورهایی را که می‌توانند فناوری‌های سایبری خود را خریداری کنند، کاهش داده است.

مکزیک، مراکش، عربستان سعودی و امارات از جمله کشورهایی هستند که در حال حاضر از واردات فناوری‌های سایبری رژیم صهیونیستی منع خواهند شد. فهرست کشورهای واجد شرایط برای خرید این فناوری‌ها از 102 کشور به 37 کشور کاهش یافته است.

وزارت دفاع رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای به این گزارش واکنش نشان داد و مدعی شد که در صورت نقض شرایط استفاده مندرج در مجوزهای صادراتی، «گام‌های مناسبی» برمی‌دارد؛ اما درخصوص لغو هیچ‌یک از آنها صحبتی نکرد.

پرونده‌های قضایی، لیست سیاه مالی

پس از اینکه گروهی از سازمان‌های خبری بین‌المللی فاش کردند که از جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus) گروه NSO برای هک کردن تلفن‌های خبرنگاران، مقامات دولتی و فعالان حقوق بشر در چندین کشور استفاده شده است، از ماه ژوئیه سال گذشته، اسرائیل برای محدود کردن صادرات نرم‌افزارهای جاسوسی تحت فشار بوده است.

اوایل ماه جاری، وزارت بازرگانی ایالات متحده شرکت NSO و کاندیرو (Candiru)، یک شرکت جاسوس‌افزار اسرائیلی دیگر، را به دلیل فروش نرم‌افزارهای جاسوسی به دولت‌هایی که از آن‌ها سوءاستفاده می‌کردند، در لیست سیاه تجاری قرار داد.

NSO همچنین با شکایت‌ها و انتقادهایی از سوی شرکت‌های فناوری بزرگ روبرو شده که آن را به قرار دادن مشتریان خود در معرض هک متهم می‌کنند. چندی پیش اَپل علیه این شرکت اسرائیلی به اتهام استفاده از نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس برای حمله به کاربرانش شکایت کرد.

این غول فناوری همچنین گفت که می‌خواهد برای همیشه از استفاده NSO از هر نرم‌افزار، خدمات یا سخت‌افزار اَپل جلوگیری کند، اقدامی که می‌تواند محصول جاسوس‌افزار این شرکت را بی‌ارزش کند.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.