about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

روسیه در نظر دارد، شرکت‌ها و کاربرانی که از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک یا سایر سرویس‌های اینترنتی غربی استفاده می‌کنند را جریمه کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل آرس تکنیکا، مجلس دومای روسیه تصمیم دارد برای افراد و شرکت‌هایی که از سرویس‌های اینترنت ماهواره‌ای غربی استفاده می‌کنند جریمه ای در نظر بگیرد. این قانون شامل حال سرویس‌های اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، وان وب یا دیگر شرکت‌های اینترنت ماهواره‌ای غربی در حال توسعه می‌شود.

قانون پیشنهادی به دنبال جلوگیری از دسترسی به اینترنت با استفاده از سرویس استارلینک اسپیس ایکس، وان وب انگلیس یا سایر صورت‌های فلکی ماهواره‌ای غیر روسی در دست توسعه است.
طبق گزارشی که اخیراً در مجله «Popular Mechanics» در روسیه منتشر شده، جریمه‌های پیشنهادی برای کاربران عادی بین ۱۰ تا ۳۰ هزار روبل (۱۳۵ تا ۴۰۵ دلار) و برای شرکت‌ها بین ۵۰ هزارتا یک میلیون روبل (۶۷۵۰ تا ۱۳۵۰۰ دلار) است.
اعضای دوما ادعا می‌کنند، دستیابی به اینترنت غیر بومی سیستم اقدامات عملیاتی جستجو در این کشور را که نظارت بر استفاده از اینترنت و ارتباطات تلفن همراه است، دور می‌زند. به عنوان بخشی از کنترل شدید این کشور بر رسانه‌ها و ارتباطات، کلیه ترافیک اینترنتی روسیه باید از طریق یک ارائه دهنده ارتباطات روسی عبور کند.

منبع:

تازه ترین ها
محرومیت
1404/08/25 - 18:44- سایرفناوری ها

محرومیت هوآوی از شبکه 6G در آلمان

آلمان، شرکت چینی هوآوی را از شبکه 6G آینده محروم کرد.

برگزاری
1404/08/25 - 18:36- آسیا

برگزاری دوره تخصص امنیت سایبری زنان در مالزی

بلک‌بری و کانادا یا مشارکت یکدیگر برنامه زنان در فضای سایبری را در مالزی گسترش دادند و یک دوره فشرده 5 روزه برگزار کردند.

حمله
1404/08/25 - 18:12- جرم سایبری

حمله سایبری به وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک

یک گروه هکری طرفدار روسیه اعلام کرد که وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک را هک کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.