about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

نمایندگان شبکه اجتماعی پرطرفدار روس با انتشار محتوای جعلی مقابله می‌کنند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نمایندگان شبکه اجتماعی وی‌کی (VK) روسیه اعلام کردند این شبکه با انتشار محتوای جعلی  مقابله کرده و کاربران و شبکه‌های بات‌ها را که اقدام به ارسال انبوه پیام می‌کنند، مسدود می‌سازد. 

تاکنون وی‌کی دو جریمه به مبلغ 1.5 میلیون روبل بابت عدم حذف فراخوان‌های شرکت در تجمعات دریافت کرده است. سازمان روسکام نادزور دو پروتکل علیه این شبکه اجتماعی بابت عدم حذف اطلاعات ممنوعه تشکیل داده است. 

سرویس مطبوعاتی وی‌کی دراین‌باره به تاس اعلام کرد:

در مورد اطلاعات ناموثق، ما از چنین اتهاماتی شگفت‌زده می‌شویم، چراکه تیم ما دائما در حال مبارزه با  محتوای فیک است. ما کاربران و شبکه‌های باتی را که پیام‌های انبوه ارسال می‌کنند مسدود می‌سازیم و همچنین دسترسی به مطالبی را که ممکن است برای سلامت و امنیت مردم خطرناک باشند، محدود می‌کنیم. برای انجام این کار، ما از مجموعه‌ای از مکانیسم‌ها و ابزارها، من‌جمله آن‌هایی که مبتنی بر هوش مصنوعی هستند، استفاده می‌کنیم و به سیگنال‌های کاربران و رگولاتورها به‌سرعت پاسخ می‌دهیم.

در 3 سپتامبر 2021، در شبکه اجتماعی پرطرفدار روس روش جدیدی برای هشدار به کاربران در مورد اطلاعات ناموثق تست شده و به این اطلاعات برچسب مخصوص زده شده است. با مشارکت گردانندگان وی‌کی انجمنی از کارشناسان مستقل صحت سنجی نیز تشکیل شده تا روی استانداردهای تعدیل محتوا کار شود. 

منبع:

تازه ترین ها
رکورد
1404/05/26 - 10:02- جرم سایبری

رکورد حملات سایبری به ارتش کره‌جنوبی

تلاش‌های حمله سایبری به اینترنت نظامی کره جنوبی به بالاترین میزان در پنج سال اخیر رسید.

روش
1404/05/26 - 09:53- جرم سایبری

روش تازه کلاهبرداران برای پولشویی

باندهای سازمان‌یافته چینی در جنوب شرق آسیا، روزافزون از اطلاعات سرقت‌شده کارت‌های بانکی و تقلب‌های خرده‌فروشی برای شست‌وشوی درآمدهای نامشروع خود بهره می‌برند.

تحریم
1404/05/26 - 09:48- آمریکا

تحریم مجدد صرافی روسی گارانتکس توسط آمریکا

ایالات متحده تحریم‌های خود علیه صرافی رمزارزی روسی گارانتکس را تمدید و گسترش داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.