about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

معرفی گجت iblazr

با گجت iBlazr می توانید فلاش های قوی تر برای گوشی خود داشته باشید.این گجت تشکیل شده از چهار لامپ LED است که دارای جک 3.5 میلیمتری است و در قسمت هدست گوشی متصل می شود .

جنبه مهمی که این روز در تمامی گوشی ها در نظر گرفته می شود کیفیت عکاسی است .اما بسیاری از گوشی ها دارای فلاش نیستند تا در شرایط خاص کم نور به عکس برداری بپردازند.

iBlazr بهترین گزینه برای یک فلاش قابل حمل و کم جاست که شما در هر جایی که باشید می توانید از آن استفاده کنید.

 

تازه ترین ها
دستگیری
1404/07/19 - 11:25- جرم سایبری

دستگیری دو نوجوان در انگلستان به اتهام حمله سایبری

دو پسر ۱۷ ساله روز سه‌شنبه در جریان تحقیقات پلیس درباره حمله سایبری و تلاش برای اخاذی از زنجیره مهدکودک‌های بریتانیایی کیدو بازداشت شدند.

حمله
1404/07/19 - 11:15- جرم سایبری

حمله هکرهای وابسته به چین به سازمان‌های آسیایی

پژوهشگران شواهدی یافته‌اند که نشان می‌دهد عاملانی مظنون به استقرار در چین از ابزاری به نام نژا برای پایش و کنترل بیش از ۱۰۰ دستگاه قربانی در تایوان، ژاپن، کره جنوبی و هنگ‌کنگ استفاده کرده‌اند.

تصویب
1404/07/19 - 11:00- آمریکا

تصویب قانون انصراف از اشتراک‌گذاری داده‌ها در کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا، گوین نیوسام، روز چهارشنبه لایحه‌ای را امضا کرد که بر اساس آن مرورگرهای وب موظف می‌شوند شرایطی فراهم کنند تا شهروندان کالیفرنیا بتوانند به‌راحتی از فروش داده‌هایشان به اشخاص ثالث جلوگیری کنند.