about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

معرفی نسل جدید پردازنده‌های اتم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اینتل در سال 2009 اولین نسل از پردازنده‌های سری اتم (Atom) خود را با هدف استفاده در لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های هوشمند معرفی کرد؛ اما افراد بسیاری مانند تیم کوک، مدیرعامل اپل آن را ناکارآمد توصیف کردند.

شرکت اینتل در زمان برگزاری انجمن توسعه‌دهندگان خود (1IDF 2016) نسل جدید پردازنده‌های اتم را با نام رمز براکستون (Broxton) معرفی کرد که با بهبودهای بسیاری همراه است. دو پردازنده‌ی جدید رده‌ی اتم، «Atom T5500» و «Atom T5700» نام دارند که از پردازنده‌های کم قدرت رایانه‌ها حساب می‌شوند؛ اما از آن‌ها برای تولید ربات، پهپاد، ابزارهای پوشیدنی و سیستم خانه‌های هوشمند استفاده خواهد شد. یکی دیگر از ویژگی‌های نسل جدید پردازنده‌های اتم توانایی اجرای محتوای 4K است و می‌توان از آن‌ها در هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده نیز استفاده کرد.

اینتل برای نمایش کاربردهای پردازنده‌های خود یک عینک هوشمند، ربات و کلاه هوشمند را به نمایش گذاشت و اعلام کرد از این پردازنده می‌توان در سرورهای رسانه و ذخیره‌سازی استفاده کرد.

اینتل در اوایل سال 2016 اعلام کرده بود توسعه‌ی براکستون را متوقف خواهد کرد؛ اما حضور آن در اجلاس اینتل مشخص شد آن‌ها نظر خود را تغییر داده‌اند. اینتل در نظر داشت تا از نسل جدید سری‌اتم تنها در زمینه واقعیت مجازی و اینترنت اشیا استفاده کند؛ اما در حال حاضر امکان استفاده از آن در تبلت‌ها یا لپ‌تاپ‌ها و سیستم‌های پایین رده فراهم شده است. این پردازنده می‌تواند از ویندوز 10 دسکتاپ، ویندوز 10 اینترنت اشیا (Windows 10 IoT Core)، لینوکس، اندروید و وکس‌ورکس2 (VxWorks) پشتیبانی کند.

تراشه‌ای اتم جدید اینتل تنها به 6 تا 12 وات انرژی برای انجام فعالیت نیاز دارند و می‌توان از آن‌ها در توسعه‌ی پهپاد، خودروهای بی راننده، حسگرهای حرکتی، اینترنت اشیا و چندین زمینه‌ی دیگر استفاده کرد. این پردازنده 50 تا 80 درصد عملکرد بهتری را نسبت به نسل قبل از خود نشان می‌دهند و توانایی تصحیح خطا را دارند.

پردازنده‌های سری براکستون اینتل از پاییز 2016 در دسترس قرار می‌گیرند.

 

____________________________________

1 - Intel Developer Forum 2016

2- وکس‌ورکس، یک سیستم‌عامل زمان واقعی است که برای استفاده در سیستم‌های جاساز شده ایجاد شد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.