about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

معرفی دستگاه LightFreq

هماهنگی نور و موسیقی می‌تواند به تنهایی یکی از زیباترین نمایش‌ها باشد.در حال حاضر ما نمی توانیم خودمان بدون هیچ ابزاری  نور را با موسیقی تنظیم کنیم .اما سیستم جدید LightFreq با متصل شدن به تلفن همراه هوشمند شما می‌تواند نور و موسیقی را به صورتی زیبا هماهنگ کند.

با متصل کردن این دستگاه به برنامه ی مخصوص آن در تلفن همراه خود، می‌توانید از انواع موسیقی ها و رنگ ها در منزل خود به صورت هماهنگ استفاده کنید. LightFreq  دارای 16 میلیون رنگ است که با نظر خود می‌توانید رنگ ها را انتخاب کنید.

از ویژگی های دیگر این وسیله این است که می‌توانید برای تماس ها،پیام ها وهمچنین زنگ های هشدار خود رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنید، بدین صورت که اگر تماسی با شما گرفته شود با زنگ خوردن تلفن همراه، با توجه به رنگ انتخاب شده ، نور منزل تغییر خواهد کرد.

همچنین میتوانید با LightFreq از طریق تلفن همراه خود لامپ های منزل را برای خاموش و روشن کردن نیز کنترل کنید.این دستگاه دارای 2سال گارانتی می باشد و قیمت آن 70 دلار درنظر گرفته شده است.

تازه ترین ها
اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.

کارزار
1404/10/11 - 12:49- جرم سایبری

کارزار فیشینگ با جعل هویت نهادهای ویرجینیای غربی

ایالت ویرجینیای غربی به ساکنان درباره یک کارزار فیشینگ که در آن مجرمان سایبری با استفاده از نشانی‌های وب فریبنده، خود را به‌جای وب‌سایت‌های رسمی ایالتی جا می‌زنند، هشدار داده است.