about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کریس ورای مدیر «اف بی آی» در آمریکا معتقد است تیک تاک تهدیدی برای امنیت ملی به حساب می آید زیرا این اپ چینی ارزش های آمریکایی را به اشتراک نمی گذارد و ممکن است محتوا را دستکاری کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از تایمز، اپ تیک تاک ویدئو متعلق به بایت دنس است و سال گذشته بیش از یک میلیارد کاربر فعال در سراسر جهان داشته است.

این درحالی است که ماه گذشته ورای در جلسه استماع کمیته امنیت میهن مجلس آمریکا نیز نگرانی های مشابهی را بیان و ادعا کرد حزب کمونیست چین می تواند با استفاده از تیک تاک برای تاثیرگذاری در الگوریتم های قدرتمند توصیه محتوا و همچنین جمع آوری داده های کاربران یا کنترل نرم افزار برای مقاصد خرابکارانه استفاده کند.

ورای هنگام سخنرانی در دانشگاه میشیگان گفت: تمام این موارد در دستان دولتی است که ارزش های ما را به اشتراک نمی گذارد و ماموریتی دارد که با منافع ایالات متحده آمریکا در تضاد است. این امر باید ما را نگران کند.

او در ادامه افزود: دولت چین تمایلش برای سرقت داده های کاربران آمریکایی در مقیاس وسیع را نشان داده است.

به گفته این مقام ارشد امنیتی مردم آمریکا باید نگران توانایی چین در شکل دهی محتوا، اجرای عملیات های تاثیرگذاری بر کاربران و دسترسی به دستگاه های افراد باشند.

طبق قوانین امنیت ملی در چین شرکت های خصوصی فعال در این کشور باید در صورت درخواست دولت، داده هایشان را در اختیار مقامات قرار دهند. نگرانی مقامات آمریکایی درباره امنیت اپلیکیشن از ۶ سال قبل که تیک تاک فعالیت خود را آغاز کرد و پر دانلود ترین اپلیکیشن آمریکا در ۲۰۱۸ میلادی تبدیل شد، همچنان ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
تأکید
1404/09/05 - 10:51- آفریقا

تأکید کنیا بر محافظت از مدارس در برابر تهدیدات دیجیتال

کنیا خواستار محافظت از مدارس در برابر تهدیدات دیجیتالی و فیزیکی شد.

برگزاری
1404/09/05 - 10:39- آسیا

برگزاری کارگاه آموزشی سوءاستفاده از رسانه اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر در امارات

پلیس دبی کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر را برگزار کرد.

پلیس
1404/09/05 - 10:35- آسیا

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل هشدار داد

پلیس سنگاپور به شرکت‌های اپل و گوگل دستور داد تا از جعل هویت سازمان‌های دولتی در پلتفرم‌های پیام‌رسان خود جلوگیری کنند.