about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

اروپا با قوانین محافظت از دستگاه های هوشمند در برابر تهدیدات سایبری موافقت کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان،کشورهای عضو اتحادیه اروپا و قانونگذاران این اتحادیه با قوانینی برای محافظت از لپ تاپ ها، خنک کننده ها، برنامه های موبایل و دستگاه های هوشمند متصل به اینترنت در برابر تهدیدات سایبری پس از موج حملات این چنینی و درخواست باج در سال های اخیر در سراسر جهان موافقت کردند.

قانون مقاومت سایبری که در سپتامبر سال گذشته توسط کمیسیون اروپا پیشنهاد شد، برای تمام محصولاتی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به یک دستگاه دیگر یا یک شبکه متصل می شوند، اعمال خواهد شد.

این قانون، الزامات امنیت سایبری را برای طراحی، توسعه، تولید و فروش محصولات سخت افزاری و نرم افزاری مشخص می کند.

تولیدکنندگان باید ریسک های امنیت سایبری محصولات خود را ارزیابی کنند، اظهارنامه انطباق ارائه دهند و برای رفع مشکلات در طول عمر مورد انتظار محصول یا برای یک دوره حداقل پنج ساله اقدام مناسب انجام دهند.

تولیدکنندگان باید در مورد امنیت محصولات سخت افزاری و نرم افزاری برای مصرف کنندگان و کاربران تجاری شفاف تر عمل کنند و حوادث سایبری را به مقامات دولتی گزارش دهند.

واردکنندگان و توزیع کنندگان نیز باید تایید کنند که محصولاتشان با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت دارد.

خوزه لوئیس اسکریوا، وزیر تحول دیجیتال اسپانیا در بیانیه ای گفت:

دستگاه های متصل به اینترنت هنگام فروش در اتحادیه اروپا به سطح پایه ای از امنیت سایبری نیاز دارند تا اطمینان حاصل شود که کسب وکارها و مصرف کنندگان به درستی در برابر تهدیدهای سایبری محافظت می شوند.

اتحادیه اروپا اعلام کرد که قوانین امنیت سایبری می تواند سالانه ۲۹۰ میلیارد یورو (۳۱۶ میلیارد دلار)برای شرکت ها صرفه جویی کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.