about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

فروش مدارک پزشکی مردگان در وب تاریک

امروزه گستره حملات سایبری به سازمان های نظامی و دولتی محدود نبوده و سایر ارگان ها و مراکز مختلف از گزند مجرمان سایبری در امان نیستند. مراکز بهداشتی-پزشکی نیز از این قضیه مستثنا نیستند. هکر ها با سرقت اطلاعات یک مرکز پزشکی، حجم انبوهی از اطلاعات کامل در خصوص کارمندان و بیماران را به دست آورده و این اطلاعات را در فروشگاه های وب تاریک به فروش می رسانند. اما چندی است تمرکز فعالیت های هکر ها به سرقت اطلاعات و پرونده های پزشکی مردگان معطوف شده است. بررسی ها نشان می دهد ارزش فروش اطلاعات پزشکی به مراتب از کارت های بانکی بیشتر است. کارشناسان بر این باورند، این تغییر رویه به این دلیل است که مجرمان سایبری در بدو فعالیت های خود نیازمند هویت جعلی هستند تا از طریق آن هویت حقیقی خود را مخفی سازند. لذا زمانی که مجرمان سایبری از این هویت ها سوء استفاده می کنند، هویت قربانی نمی تواند شکایتی نسبت به این موضوع داشته باشد. همچنین وجود برخی امور ادارای موجب می شود که گواهی فوت برای متوفی با فاصله زیادی صادر شود؛ حتی در مواردی مشاهده شده است به دلیل نقص در سامانه های دولتی و اداری، گواهی فوت ثبت نشده است. این فاصله زمانی برای یک هکر زمان مناسبی است تا فعالیت های مجرمانه خود را انجام دهد.

فروش
فروش مدارک پزشکی مردگان در وب تاریک

گزارش ها حاکی از آن است، پرونده پزشکی بیش از 2.5 میلیون تن از جان باختگان آمریکایی در طی حملات سایبری به مراکز بهداشتی-پزشکی، سرقت شده است. محتوای این پرونده ها شامل اطلاعات شخصی، شماره تماس، آدرس، شماره ملی، شماره بیمه و بسیاری دیگر از اطلاعات مهم فرد متوفی می باشد. هکر ها و مجرمان سایبری بیشتر از این اطلاعات برای انجام معاملات حساس و ساخت صفحات جعلی برای اهداف آتی خود استفاده می کنند. حتی در بعضی موارد این افراد از طریق همین اطلاعات اقدام به دریافت دارو یا هزینه پزشکی از شرکت های بیمه کرده اند.

کارشناسان امنیتی برای محافظت مراکز بهداشتی در برابر تهدیدات این چنینی پیشنهاد می دهند علاوه بر افزایش و توسعه سطح دفاعی و امنیتی فضای نگهداری پرونده ها و اطلاعات پزشکی، کارکنان این مراکز نیز باید با موضوعات امنیت سایبری آشنا شوند و شیوه های مقابله در برابر تهدیدات سایبری را نیز فرا گیرند. کشور ما نیز از این قائله مستثنا نبوده و سوابقی خفیف از این نوع تهدیدات را تجربه کرده است. این نکته نشان می دهد که افزایش امنیت سایبری در مراکز درمانی و بهداشتی کشور ما نیز امری اجتناب ناپذیر است.

هک
هک سایت بیمارستان میلاد توسط یکی از بیماران
تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.