about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کِی‌تی (kt)، بزرگترین شرکت ارتباطاتی کره جنوبی به تازگی اعلام کرده است که یک ارز مبتنی بر بلاک چین را برای یکی از بزرگترین شهرهای کره عرضه خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کِی‌تی (KT)، بزرگترین شرکت ارتباطاتی کره جنوبی به تازگی اعلام کرده است که یک ارز مبتنی بر بلاک چین را برای یکی از بزرگترین شهرهای کره عرضه خواهد کرد. به گفته این شرکت، این ارز تا پایان ماه دسامبر راه‌اندازی خواهد شد.

کی‌تی لقب غول مخابرات دنیا را یدک می‌کشد و یکی از شرکت‌های اجراییِ اصلی برای راه‌اندازی اینترنت 5G در جهان به شمار می‌رود.

به گزارش کوین تلگراف، خبرگزاری dongA، روز گذشته (۲۸ آذر) در این باره نوشت:

دونگ بیک جئون (Dongbeakjeon) یک ارز محلی مبتنی بر بلاک چین و شبیه به کارت اعتباری است که در شهر بوسان عرضه خواهد شد.

به گفته این خبرگزاری، بازیابی اقتصاد محلی و تسهیل مدیریت در کسب و کارهای کوچک از جمله اهداف این ارز بلاک چینی خواهد بود.

نرم‌افزار تلفن همراه دونگ بیک جئون، بانک هانا و بانک بوسان از جمله روش‌هایی است که کاربران می‌توانند به این ارز مبتنی بر بلاک چین دسترسی داشته باشند.

به گفته dongA، کاربران می‌توانند در تمام فروشگاه‌های شهر بوسان از این ارز جدید استفاده کنند. از طرف دیگر به دلیل حمایت از کسب و کارهای کوچکتر، این ارز بیشتر در در میان چنین کسب و کارهایی کاربرد خواهد داشت.

اوایل سال جاری میلادی، کی‌تی و مقامات بوسان به منظور ایجاد یک دارایی مبتنی بر بلاک چین در دومین شهر کره جنوبی تفاهم نامه‌ای را به امضا رساندند.

یو یونگ گیو (Yoo Yong-gyu)، مدیر مرکز تجارت کی‌تی در حوزه بلاک چین در مصاحبه‌ای گفت:

با دانش ما در حوزه ارزهای محلی و امنیت بلاک چینی، کی‌تی همچنان در جهت بهبود ارز دونگ بیک و ایجاد رشد در اقتصاد بوسان فعالیت خواهد کرد.

بوسان از جمله شهرهای بزرگی است که نسبت به استفاده و توسعه دارایی‌های مبتنی بر بلاک چین ابراز علاقه کرده است.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.