about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کارشناسان معتقدند که اقدامات کافی برای ایجاد آگاهی امنیت دیجیتال در غنا انجام نشده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آلبرت آنتوی بواسیاکو (Albert Antwi-Boasiako)، رئیس اداره امنیت سایبری غنا (CSA)، اظهار داشت که علیرغم افزایش استفاده از دستگاه‌های دیجیتالی در معرض حملات سایبری در کشور، کار زیادی برای افزایش آگاهی امنیت سایبری در میان مردم غنا انجام نشده است.

به گفته بواسیاکو، این یک تهدید برای صدها هزار نفر از شهروندانی است که فعالانه در فضای سایبری مشارکت دارند.

او در مصاحبه‌ای در «JoyNews» فاش کرد که براساس مطالعه وزارت ارتباطات و دیجیتالی‌سازی، آگاهی عمومی در مورد خطرات فضای سایبری نسبتاً پایین است.

آنتوی بواسیاکو خاطرنشان کرد که وضعیت نگران کننده است، بنابراین نیاز به تلاش برای تعمیق آگاهی امنیت سایبری در میان مردم غنا وجود دارد.

وی تصریح کرد :

«در محیط سایبری، ما از دستگاه‌های دیجیتال، یک دستگاه هوشمند یا یک شبکه تجاری که راه‌اندازی شده، استفاده می‌کنیم. ما به عنوان کشوری که آگاهی امنیتی را در قسمت‌هایی از زندگی دیجیتال خود ادغام می‌کند، کار زیادی انجام نداده‌ایم.»

به دنبال فراوانی جرایم سایبری مانند کلاهبرداری از پول تلفن همراه، نگرانی‌های فزاینده‌ای در مورد نیاز به اقداماتی برای سالم‌سازی فضای سایبری غنا وجود دارد.

بسیاری از قربانیان این جنایات افرادی با سطح تحصیلات پایین به ویژه در مناطق روستایی هستند.

رئیس اداره امنیت سایبری غنا گفت که آگاهی سطح پایین امنیت سایبری به دلیل عدم هوشیاری عمومی از سوی بسیاری از مردم غنا است و طبیعت مهمان‌نواز بسیاری از مردم غنا اغلب باعث می‌شود که نگهبانان خود را ناامید کنند؛ درنتیجه، آنها به اهداف آسانی برای کلاهبرداران سایبری تبدیل می‌شوند.

در عین حال، سازمان امنیت سایبری غنا عنوان کرد که به طور شبانه‌روزی برای تعمیق آگاهی امنیتی در میان کاربران سایبری در کشور فعالیت می‌کند.

آنتوی بواسیاکو با اشاره به کمپین‌های ایجاد آگاهی در گذشته، خاطرنشان کرد :

«موفقیت‌هایی در کمک به شهروندان برای حفظ هوشیاری در مورد امنیت سایبری وجود داشته است. تلاش برای آگاهی بیشتر شهروندان از تهدیدات فضای سایبری با چالش‌هایی مانند افزایش جمعیت کشور و همچنین تنوع در بین شهروندان مواجه خواهد شد.»

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.